Porada nr 1: Uzupełnij credity.
Jak powiedział Viego, zrób to.
Daję Ci czas do jutra w południe, a żebyś to wrócił ze szkoły
Dobra, oceniajmy!
Przede wszystkim włosy.. One pierwsze rzuciły mi się w oczy i .. są do dupy. Serio, nie mam zamiaru Cię urazić czy coś takiego, ale tymi włosami można się podetrzeć :/
Słabo widoczne cienie, ogólnie słabe cieniowanie. Kolory zbyt rażą w oczy, co nie jest plusem dla tego OPAR'a.
Idąc niżej spotkam na swej drodze podkoszulkę i łapki. Łapy w ogóle Ci się nie udały, bandy są słabo pocieniowane.
Podkoszulka nie dość że słabe cienie, to mało oryginalna i wygląda dziwnie.
Pasek normalny, nic ciekawego. Także słabe cieniowanie.
Spodnie są najgorzej pocieniowane.
Mówił Ci ktoś - "
Jeżeli jest dużo cieni i są dobrze rozmieszczone, to OPAR zasługuje na oklaski. Jeżeli jest dużo cieni i są słabo rozmieszczone, nadaje się jedynie do Kosza"?
Nie? To ja Ci to mówię jako pierwszy :lizz: !
Z bliska nie wygląda to tak tragicznie jak z daleka. Kolorki całkiem dobrze dobrane, gorzej z cieniowaniem które istnieje chyba tylko po to by.. istnieć.
Koniecznie popraw spodnie.
Buty jak to buty.. Te są takie Sołtysowe, ale pieprzyć to. Mogą być tylko zmień ten pomarańczowy na trochę ciemniejszy.
Popraw też lekko cienie..
Cieniowanie skóry jest słabe.. Niezwykle słabe i wymaga wielu poprawek. Staraj się stosować tyle samo cieni ile użyłeś cieniując poszczególne elementy OPAR'a. Cieniowanie dwutonowe na tle pięciotonowego nie wygląda dobrze
Koniecznie proponuję zmianę.
Ogółem.
Słabo, słabo i jeszcze raz słabo.
Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz do cholery ćwicz. To co nam pokazałeś nie jest dobre, jest wręcz słabe i koniecznie musi zostać poprawione.
Zmień też Base na S-H bądź AB. Ja nie przepadam za tym Base, bo wygląda dziwnie :/
2/10KP: 3
/f