Jeśli odchodzisz, automatycznie zostajesz skreślony z naboru na Specjalistów, jeśli zostajesz, nie skreślamy. Specjalista, oprócz bycia wyróżnionym rangą za talent, ma też przydzielony obowiązek dbania o swój dział jako jego moderator. Przyjęcie moda, nawet lokalnego, który przed nominacją informuje o odejściu, mija się z celem.
Plus, przypominam ci, że sam jesteś sobie winien, bo uważałeś, że skoro przedłużyłem specjalnie na twoją prośbę czas oddawania prac na MoPa o 1 dzień i oddałeś pracę w tym terminie, to łaskawie przyjmę 2 dni później poprawioną pracę, pomimo ogłoszenia zamknięcia kategorii. Więc wybacz, O Wielki Krychostelesie, że ci odmówiłem, ale skoro zachowujesz się jak bezmyślny, tak cię też będziemy traktować.
Nie powiem, żebyś nie odchodził czy innych takich pierdół, bo twoja tu obecność mnie nie obchodzi. Od dawna nie grzeszyłeś spokojem i rozwagą na c-boxie, teraz dochodzi ignorancja konkursów, do których zgłaszasz się z własnej woli.
Więc, skoro oficjalnie informujesz o odejściu i rezygnacji z udzielania się na forum, wypisuję cię z Operacji Świeża Krew, bo nie takiego Specjalisty szukamy.