No, a więc czas i na mnie (znowu). Cóż, trzeba zrobić sobie przerwę, ale taką porządniejszą. Może będę wchodził na ARS, ale prac raczej moich już nie zobaczycie. Nie mam weny, skill poszedł się rypać, nie potrafię skleić porządnego gifa i wszystko jest do dupy. Cóż, to będzie 1,5 roku w LSW... No, może nie całe. No, powiedzmy: rok i jedna trzecia. Dodatkowym powodem jest Diwan, ale w sumie... on nic nie zrobił. Dziwne, nie? I tak poprzez moją karę na komputer(którą mam dalej, ale już w lżejszym stopniu) nie robiłem pracek, nie wchodziłem na ARS i tym podobne. Znalazłem sobie jako-tako zajęcie. Ale proszę nie spamujcie mi na komórkę, a tym bardziej na GG, na które wchodzę raz na ruski rok. Coś jeszcze? A tak, jakieś pozdrowienia i słowa pożegnania by się zdały, nie? No, a więc... Cholerka... może napiszę tylko komu dziękuję, a nie za co? Dobra, skoro tak...
Dziękuję: Diwanowi, Daniossowi, Rekinowi, Dase'owi, Sezowi, Shine'owi, Feliemu, Viegowi. Co, jeszcze?? Ehh... Butaracie(albo Ketsowi. Jak wolisz...), Umi,Takesowi, Dase'owi, Sage'owi, Joszowi, Ykmowi, Bercikowi, Talianowi, Deanowi, Zengarowi, Pikaczowi, Lizukowi.. Jeżeli kogoś ominąłem, ma pecha, albo o nim zapomniałem. No, to tyle.
See'ya!
UĆ! Przypomniałem sobie! Zostawcie mi dostęp do DD, kay? A więc, Coolt ma nieograniczoną władzę :>
Dziękuję: Diwanowi, Daniossowi, Rekinowi, Dase'owi, Sezowi, Shine'owi, Feliemu, Viegowi. Co, jeszcze?? Ehh... Butaracie(albo Ketsowi. Jak wolisz...), Umi,
See'ya!
UĆ! Przypomniałem sobie! Zostawcie mi dostęp do DD, kay? A więc, Coolt ma nieograniczoną władzę :>
Ostatnio zmieniony przez Cineg dnia Pon Kwi 19, 2010 2:15 pm, w całości zmieniany 1 raz