Tak właśnie żegnam was i tak nic nie robię wchodzę tylko żeby odpisać w dziale dla gtw i tak się nie rozpisuje więc ułatwie wam czekanie na Emerytowanego Rizuka i sam odejdę. Moja Kariera pełna wrażeń zaczeła się 2007 roku gdy Nazer którego poznałem na DBZO zaprosił mnie na swoje forum ja zafascynowany chciałem więcej więc pokazał mi DBS i tam sobie żyłem bardzo dobrze aż to pewnego hacku potem założyłem sobie własne forum DBZGT[ xD ] z kuzynem dobrze się rozwijało poznałem Makyma który zaoferował mi fuzje DBSS z moim więc przenieśliśmy się tak stałem się jednym z głównych adminów z czasem moja aktywność malała, wzrastała, malała i tak w kułko potem hack DBSS i powstało SR gdzie przez pierwsze miesiące byłem znowu zajebiście często ale potem znowu się zawiesiłem i nie wchodziłem potem Hiho odszedł wziąłem pod swe barki Viegosa [xd] i starałem się być aktywny wmiarę wychodziło 5/10 po rozmowie z Sezem i Viegiem na cb doszłem do wniosku że mój czas się króci i LSW muszę zostawić z jednym forum a nie z dwoma więc zagadałem do Yoszka i potem poinformowałem resztę moich kochanych adminów [ Viego, Feli i nawet Hiha który już nie był adminem ale wciąż liczyło się dla mnie jego zdanie ] tak więc ustaliliśmy i ogólnie szło wszystko gładko ale moje chęci znowu tylko na początku jakoś bazowały potem jak Feliego nie było ten wrócił to mi się znowu odechciało i tak ciągłem to do teraz ogólnie planowałem to już od dłuższego czasu ale teraz gdy zobaczyłem czym mi tu grożą oprócz wybuchnięcia śmiechem postanowiłem i zrobić właśnie to tak więc Żegnam was ogólnie wkurwiają mnie ludzie którzy są tutaj dwulicowi raz uciebie a raz u kogoś innego niech poliża trochę bo coś mało im to wychodzi ;*
[Pisane na szybkiego]
Główny powód - brak chęci do lsw jak i wchodzenia na forum.
Pozdrawiam najbardziej [ kolejność nie jest przypadkowa tylko specjalna ]
Makym/Hihori - Ogólnie kumpel da się z nim pogadać, pożartować i wgl.
Sezu - Zawsze brałem z niego przykład zawsze mi imponował
Viego - Chłopak jest spoko i lubię go często mi pomagał aż wziąłem go pod swe skrzydła aby ma przyszłość była świetlana xD
Ługiej - Gada mi się z nim dobrze szaleniec który każdą laskę by przeleciał xDD wciąż pamiętam walkę w której rozwaliłem go na DBS! ah tak!
Tray - Chłop którego rozumie sądziłem że olewa ale wiem co czuł brak chęci tak jak ja teraz zawsze go lubiałem
Cineg - Zrobił dla mnie dwa tuty ogólnie też bardzo go lubię ;]
Pucek - Lubię go ogólnie
Nazer/Feli - nie wiem czemu obaj mi się kojarzą z tą samą osobą może dlatego że nie robią LSW tylko bawią się w filmikach czy coś xd
Raziel - Spokowy lokowy
Colt - Ogólnie polubiłem go
Dase - Ogólnie nie gadałem znim ale spoko jest.
Sage - choć często mnie wkurwiał lubię go.
Shine - to samo co wyżej
Sołtys - szalony wstrzymywacz
Yoh - Spoko loko
Devil Goku - Spoko koleś
Beast 666 - idiota xDD
Katayahi - nie gadałem znim chyba nigdy ale cóż był z gtw więc pozdro
Rexio - pozdro
Ogólnie to zawsze jak coś piszę takiego to zapominam o osobach więc nie gniewajcie się chyba że nie wypisałem was specjalnie ;]
Na forum będę wchodził i patrzał co uwas choć i tak pewno macie mnie w dupie xd.
Gadu 3653486 - piszcie jak macie jakieś sprawy albo pogadać
Skype twiks71 - j/w
I macie taki obrazeczek xD
Edit: przypomnij sobie, kto tu kogo wziął pod swe barki. - no może ty mnie? -.-
[Pisane na szybkiego]
Główny powód - brak chęci do lsw jak i wchodzenia na forum.
Pozdrawiam najbardziej [ kolejność nie jest przypadkowa tylko specjalna ]
Makym/Hihori - Ogólnie kumpel da się z nim pogadać, pożartować i wgl.
Sezu - Zawsze brałem z niego przykład zawsze mi imponował
Viego - Chłopak jest spoko i lubię go często mi pomagał aż wziąłem go pod swe skrzydła aby ma przyszłość była świetlana xD
Ługiej - Gada mi się z nim dobrze szaleniec który każdą laskę by przeleciał xDD wciąż pamiętam walkę w której rozwaliłem go na DBS! ah tak!
Tray - Chłop którego rozumie sądziłem że olewa ale wiem co czuł brak chęci tak jak ja teraz zawsze go lubiałem
Cineg - Zrobił dla mnie dwa tuty ogólnie też bardzo go lubię ;]
Pucek - Lubię go ogólnie
Nazer/Feli - nie wiem czemu obaj mi się kojarzą z tą samą osobą może dlatego że nie robią LSW tylko bawią się w filmikach czy coś xd
Raziel - Spokowy lokowy
Colt - Ogólnie polubiłem go
Dase - Ogólnie nie gadałem znim ale spoko jest.
Sage - choć często mnie wkurwiał lubię go.
Shine - to samo co wyżej
Sołtys - szalony wstrzymywacz
Yoh - Spoko loko
Devil Goku - Spoko koleś
Beast 666 - idiota xDD
Katayahi - nie gadałem znim chyba nigdy ale cóż był z gtw więc pozdro
Rexio - pozdro
Ogólnie to zawsze jak coś piszę takiego to zapominam o osobach więc nie gniewajcie się chyba że nie wypisałem was specjalnie ;]
Na forum będę wchodził i patrzał co uwas choć i tak pewno macie mnie w dupie xd.
Gadu 3653486 - piszcie jak macie jakieś sprawy albo pogadać
Skype twiks71 - j/w
I macie taki obrazeczek xD
Edit: przypomnij sobie, kto tu kogo wziął pod swe barki. - no może ty mnie? -.-
Ostatnio zmieniony przez Rizuke S. na Emeryturze. dnia Nie Kwi 25, 2010 9:46 am, w całości zmieniany 1 raz