Nie mam szacunku dla osób które mi oceniają moje prace jako słabe, a sami tworzą coś o wiele gorszego. Muszę Ci powiedzieć, że ostatnio znalazłeś się w tej grupie.
Przede wszystkim, to na pewno nie jest praca robiona od zera. Musiałeś się opierać na elementach z innych Base. Na twoje pieprzone szczęście, nie wiem tylko jakich. Ale się dowiem, niech to Cię pociesza.
Włosy słabe. Brzydko pocieniowane, złe proporcje i niepocieniowane Kenseikan.
Cieniowanie skóry na bardzo, bardzo, ale to bardzo niskim poziomie. Szalik zrobiony co najmniej dziwnie.
Strój Shinigami do du*y.
Haori jeszcze gorzej niż do du*y. Nie dość, że sam Byakuya nie miał na końcówkach tak "poszarpanego" Haori, to w dodatku, gdzie są ciemne znaki na dole?
Spodnie Shinigami'ch.. Po prostu, bez komentarza. To że nie wyszły, to mało powiedziane.
Buty byłyby dobre, gdyby nie kilka błędów i brak cieni na skarpetach.
Całe ciało zapewne jest od Kenpachiego, którego pokazałeś wcześniej. To że był on więcej niż porażką, to inna historia.
Jeżeli chodzi o miecz, to jest on największą porażką z jaką miałem do czynienia jeżeli chodzi o przedmioty w LSW.
To nawet nie przypomina katany, a co dopiero Zanpakutou. Człowieku, zobacz jak wygląda Zanpakutou Byakuyi, a później bierz się za jego robienie. Rękojeść Senbonzakury powinna mieć inny kolor i w ogóle powinna być inaczej skonstruowana.
Senbonzakura jako płaty wiśni?
Jedno słowo - "Porażka."
Największa z możliwych, Sebku. Po pierwsze, patrząc na cienie, widzę że to nie twoja praca.
Po drugie, to wygląda gorzej niż kaszanka Sołtysa po roku na oknie.
Po trzecie, i ostatnie.. Tak nie wyglądało uwolnione Shikai Byakuyi Kuchiki. Było ładniejsze, a nie takie jakieś... gumowe xP.
Ogólnie, nie bierz się za postaci z Anime. Kryteria ich oceniania są inne niż postaci którą sam wymyślasz. Tak już jest.
Te OPAR'y z serii Blach mogą zostać określone tylko słowem - "Porażka". Albo nawet to, jest zbyt "duże" określenie.
2/10