Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 2]

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Korzystając z komentarzy i opinii dotyczących Aynahanira, poprawiłem nieco główny element projektu ATARASHII.
Przez chwilę przez myśl mi przeszło wprowadzenie pojęcia OPARów typu "mera", ale chyba się obejdzie. Jak ktoś będzie chciał wyjaśnienia, o czym ja tu mówię, to do mnie napisze.

[OSW] Oficjalne Składowisko Wszystkiego od Viega - Page 2 06239032087850203297 Credit cały czas ten sam.

Jedynie koszulka, ręce i buty nie uległy modyfikacji. Przynajmniej na razie.
I znalazłem sposób, żeby połączyć mój symbol (dwa V tworzące jednocześnie trzecie między nimi) i flagę erfelańską. Tudududummm

No co? Lubię flagę erfelańską i koncept, który za nią stoi. Ale może teraz wróćmy do OPARa.

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Cieniowanie twarzy wygląda coraz lepiej, bardzo mi się podoba to że powoli zaczynasz dostrzegać niektóre błędy i poprawiasz je. Włosy również wyglądają lepiej. Tu pozbyłeś się nadmiaru najciemniejszego odcienia i wykorzystałeś go raczej do zaznaczenia kosmyków niźli cieniowania, dobra robota. Również spodnie wyglądają lepiej, ale dzięki ich poprawie w oczy rzucił się kolejny błąd którego obawiałem się kiedy zabierzesz się za poprawę spodni. W pewnym momencie prawa noga w dolnej części wygląda jakby się łamała. Tamto cieniowanie mimo że wyglądało dosyć słabo, miało ten plus że nie rzucało tego błędu tak w oczy. Tym razem jest nieco inaczej, imho zmieniłeś całkowicie cieniowanie spodni, ba, nawet rozjaśniłeś najjaśniejszy odcień co bardzo mi się podoba. Zostaw na razie górną część OPAR'a ze względu na to że wygląda teraz w miarę dobrze, biorąc pod uwagę Twoje aktualne umiejętności. Skup się na poprawieniu tego jakby złamania na prawej nodze.

Ogółem.. Źle nie jest, widać poprawę w każdej nowej pracy ^^ Ale również podczas poprawiania okazuje się że są także inne błędy które wcześniej trudniej było zauważyć albo tak się maskowały że nie było sensu zwracać na to uwagi.

[OSW] Oficjalne Składowisko Wszystkiego od Viega - Page 2 Traini

KP: 2
/Feli

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
BUMP

[OSW] Oficjalne Składowisko Wszystkiego od Viega - Page 2 42473216541198357423

Czyżby tym razem mi się udało?

Btw, możliwe, że wrzucę tu również takie 5 OPARów, które zrobiłem absolutnie dla jaj, bo miałem chwilę bez żadnego zajęcia. Były niezwykle banalne do zrobienia (dlatego mówię, że dla jaj). Podpowiedź: Każdy ma inny kolor przewodni.

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dawaj Połer Raandżersów.

A co do obecnego oparka... zależy co masz na myśli pisząc udało się. Jeśli o poprawę to tak, jeśli o ideał to się mylisz. Wybacz, ale nie wrzucę tego do painta bo mi się nie chce. Tak więc możesz liczyć na dość... no na gorsza ocenę.
Włosy są dobre, tylko przydałoby się poprawić kilka pixeli. Mam na myśli ten przedni kosmyk i te dwa tylne. No i możesz zrobić coś z tym "niby" zwisającym na czoło. Cieniowania nie ocenię bo nie widzę... Lecimy do ubrania. Nie oceniałem już go? xd Nie chce mi się sprawdzać. Dość fajnie wyglądają te czerwone elementy ale jest takie miejsce gdzie je totalnie spieprzyłeś. Mam na myśli(patrz normalnie w ekran) lewy, dolny róg koszulki. Chyba, że te dwa pixele to pasek xd. Mięśnie na rękach a właściwie tylko na jednej widzę z daleka co jest plusem. Spodnie są ok, tylko przydałoby się miejscami poprawić cieniowanie. Ogólnie praca bardzo dobra. Nie napiszę "jak na ciebie" bo to tak jakbym cie obrażał... Tak czy inaczej pomimo kilku błędów podoba mi się.

Btw.
Wracasz do LSW? Zauważyłem, że coraz częściej wrzucasz prace. Nie chodzi mi o to, że odchodziłeś ale zwyczajnie nic nie dawałeś do tematu od dłuższego czasu.

/V
zależy co masz na myśli pisząc udało się
Naprawienie tego "złamania" na lewej nodze.

2kp

Mroczny

Mroczny
Zbanowany
Zbanowany
super hehe wszystko ładnie ichigo ci wyszedł świetnie wedłg mnie daje 10/10

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 2]

Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-

» Pracownia Viega

Pozwolenia na tym forum: