Witajcie !
Tak powstała nowa versja pucka.
A czemu ? Spytacie a odp jest taka :
Yoh !
Tak to wszystko dzięki niemu , on zachęcił mnie do "powrotu" na ścieżkę LSW.
Postaram się wchodzić na forum , coś skomentować itp.
Chciałbym podziękować Yoh'owi który cały czas pomagał mi w spricie.
Co do cieniowania zmieniłem je w połowy robienia sprita (styl) więc inne pozy mogą wyglądać inaczej.
Sprita w połowie zrobiłem dziś bo postawiłem sobie zadanie że go dokończę i zrobiłem to
Oczy bolą ale co tam.
Kliknij by ujrzeć nowego Pucola!
Nie liczę na ocenki.
Ps. Jeżeli ktoś kto znał poprzednie sprity z serii (były 2) to niech ocenia rozwój względem poprzednich a nie porównując mojego sprita do innych.
@Bombi
Ja w owych pozach nie jestem w stanie zrobić drugiego końca kamizelki.
Powinieneś zauważyć że jest jeden po lewej a po prawej to dla mnie nie możliwe.
Kiedyś z tego co pamiętam pytałem się Sez'a jak mogę to zrobić i również mi nie odpowiedział. (to o tej pozie 3 z 2 rzędu)
Co do 5 są kołnierzyki ale tak jak mówi Viego powinno być z tyłu lecz ja zrobiłem z przodu bo po prostu było mi łatwiej.Jestem leniem.
@Viego
Włosy mi się podobają.
Ja patrze na sprita z daleka jak się prezentuje bo raczej oglądając gifa/komiks nikt nie będzie przybliżał : O
Włosy nie bd zmieniał tak samo jak twarzy po prostu uważam że to nie jest konieczne.
Myślę że zmieniam ubranko a nie postać , z innym face'em lub włosami czuł bym się źle.
Tak samo ze skórą , po za tym ten styl cieniowania face'a podpatrzyłem od ver. 2 sołtysa (czyli pierwszy podkoszulek) cieniowanie było tam bardzo podobne i przypadło mi do gustu.
Co do tych póz po prostu łatwiej mi było zrobić tak jak jest xd
Cieniowanie : napisałem w poście wcześniej że jest mieszanina niektóre chaotyczne niektóre gładkie ( w połowie robienia sprita przerzuciłem się na gładkie i chyba większość jest gładka : > i znowu nie chce mi się zmieniać xD )
Te pozy w block (...) to chciałem dać po prostu jakieś nowe pozy i tyle.
Sonic ball ah...
Co do niego właśnie dodałem aktualizacje możesz to potraktować jako przejście w tamtą mniejszą formę bądź jako po prostu sam sonic ball ponieważ jest większy i bardziej "realny" do wykonania.
A jeżeli chodzi o OPKamehameha
cytuję twe słowa " każdy sprit powinien posiadać rozpierdalator" czy jakoś tak.
Ten atak doszedł na SAMYM końcu tuż przed wstawieniem sprita gdy przypomniałem sobie te słowa.
Nie zmuszam nikogo to wstawiania tego , tak po prostu chciałem żeby było : D
Co do nazw mi się podobają , w sumie jak cały sprit. Robiłem go dla siebie : P
Dzięki za poprawkę z Melee ! Na serio zastanawiałem się czy to było meele czy melee i wybrałem to złe.
Tak powstała nowa versja pucka.
A czemu ? Spytacie a odp jest taka :
Yoh !
Tak to wszystko dzięki niemu , on zachęcił mnie do "powrotu" na ścieżkę LSW.
Postaram się wchodzić na forum , coś skomentować itp.
Chciałbym podziękować Yoh'owi który cały czas pomagał mi w spricie.
Co do cieniowania zmieniłem je w połowy robienia sprita (styl) więc inne pozy mogą wyglądać inaczej.
Sprita w połowie zrobiłem dziś bo postawiłem sobie zadanie że go dokończę i zrobiłem to
Oczy bolą ale co tam.
Kliknij by ujrzeć nowego Pucola!
Nie liczę na ocenki.
Ps. Jeżeli ktoś kto znał poprzednie sprity z serii (były 2) to niech ocenia rozwój względem poprzednich a nie porównując mojego sprita do innych.
@Bombi
Ja w owych pozach nie jestem w stanie zrobić drugiego końca kamizelki.
Powinieneś zauważyć że jest jeden po lewej a po prawej to dla mnie nie możliwe.
Kiedyś z tego co pamiętam pytałem się Sez'a jak mogę to zrobić i również mi nie odpowiedział. (to o tej pozie 3 z 2 rzędu)
Co do 5 są kołnierzyki ale tak jak mówi Viego powinno być z tyłu lecz ja zrobiłem z przodu bo po prostu było mi łatwiej.Jestem leniem.
@Viego
Włosy mi się podobają.
Ja patrze na sprita z daleka jak się prezentuje bo raczej oglądając gifa/komiks nikt nie będzie przybliżał : O
Włosy nie bd zmieniał tak samo jak twarzy po prostu uważam że to nie jest konieczne.
Myślę że zmieniam ubranko a nie postać , z innym face'em lub włosami czuł bym się źle.
Tak samo ze skórą , po za tym ten styl cieniowania face'a podpatrzyłem od ver. 2 sołtysa (czyli pierwszy podkoszulek) cieniowanie było tam bardzo podobne i przypadło mi do gustu.
Co do tych póz po prostu łatwiej mi było zrobić tak jak jest xd
Cieniowanie : napisałem w poście wcześniej że jest mieszanina niektóre chaotyczne niektóre gładkie ( w połowie robienia sprita przerzuciłem się na gładkie i chyba większość jest gładka : > i znowu nie chce mi się zmieniać xD )
Te pozy w block (...) to chciałem dać po prostu jakieś nowe pozy i tyle.
Sonic ball ah...
Co do niego właśnie dodałem aktualizacje możesz to potraktować jako przejście w tamtą mniejszą formę bądź jako po prostu sam sonic ball ponieważ jest większy i bardziej "realny" do wykonania.
A jeżeli chodzi o OPKamehameha
cytuję twe słowa " każdy sprit powinien posiadać rozpierdalator" czy jakoś tak.
Ten atak doszedł na SAMYM końcu tuż przed wstawieniem sprita gdy przypomniałem sobie te słowa.
Nie zmuszam nikogo to wstawiania tego , tak po prostu chciałem żeby było : D
Co do nazw mi się podobają , w sumie jak cały sprit. Robiłem go dla siebie : P
Dzięki za poprawkę z Melee ! Na serio zastanawiałem się czy to było meele czy melee i wybrałem to złe.
Ostatnio zmieniony przez Pucolini dnia Czw Lip 08, 2010 7:14 pm, w całości zmieniany 3 razy