Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Angel Beats! Empty Angel Beats! Sob Cze 12, 2010 7:17 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Odcinek 11 był na prawdę ciekawy..Dużo się dowiadujemy.Moim zdaniem jak na razie najlepszy, nie będę spoilerował tylko zachęcam do oglądnięcia bo anime jest tego warte.
Uwaga ! Spoiler !
Spoiler:
Odcinek był na prawdę ciekawy, dużo akcji, dużo się wyjaśniło.Jak na razie, mój ulubiony odcinek.Do końca czekają na nas tylko 2 odcinki..Oby była druga seria.

2Angel Beats! Empty Re: Angel Beats! Pon Cze 21, 2010 1:43 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Oglądałem jeszcze 12.
Także ciekawy, zwłaszcza że powoli już na serio dochodzimy do końca. Cóż.. Czerwiec to miesiąc pożegnań ;s

Oba odcinki bardzo mi się podobały. Anime jest naprawdę ciekawe i godne polecenia, jeżeli o to chodzi ;p

3Angel Beats! Empty Re: Angel Beats! Pon Cze 21, 2010 2:21 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Tak, tak.12 był na prawdę niezły. Jeszcze tylko jeden odcinek, ostatni.Ale nie ma się co martwic, w lipcu wychodzi, nowe anime, twórców Death Note i Devil May Cry..
Adaptacja mangi o tym samym tytule. Grupa uczniów z Fujimi High School stara się przetrwać w świecie opanowanym przez zombie. Czego możemy się spodziewać? Horroru, akcji, odrobiny ecchi a przedewszystkim ciekawych postaci.
Anime wydaje studio Madhouse Studios znane z tekich tytułów jak Death Note czy Devil May Cry.
Pierwszy odcinek będzie miał swoją premierę w Japonii 5 lipca 2010 w telewizji AT-X.

4Angel Beats! Empty Re: Angel Beats! Nie Cze 27, 2010 10:13 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Wczoraj był ostatni odcinek Angel Beats!, co o nim sądzicie ? Moim zdaniem smutny, ale najlepszy.Zakończenie było zajebiste, drugiej serii raczej nie będzie, chodź to nawet dobrze, bo nie chce żeby zepsuli tego zajebistego anime.Polecam je każdemu kto go nie widział.A już 5 lipca będzie miał premierę pierwszy odcinek anime Highschool of the Dead.

5Angel Beats! Empty Re: Angel Beats! Nie Cze 27, 2010 11:43 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nie oglądałem, ale nie spoilerujcie ;d
Nie mogłem oglądać bo coś mi się z Mozillą spieprzyło. Korzystam z IE, który na tej stronie AngelBeats! już nie otwiera mi odcinków ;s Muszę czekać na pojawienie się go na Diff-Anime albo na Kreskowki.fani.pl ;s

Na to drugie Anime czekam tak samo jak Ty xD
Btw. Racja, dobrze że nie będzie drugiej serii. W niektórych przypadkach niszczy ona po prostu całość.

6Angel Beats! Empty Re: Angel Beats! Sro Sty 05, 2011 11:48 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Wyszedł OVA Angel Beats! :d
Dość zabawny zresztą. Obejrzyjcie ;d

PART1:
http://hikaru.pl/player.php?link=aHR0cDovL3ZpZGVvLmFrLmZiY2RuLm5ldC9jZnMtYWstc25jNi83OTAzMy8xMzMvMTE1MTExMjg1MjI4OTM1XzE1NjYzLm1wNA==

PART2:
http://hikaru.pl/player.php?link=aHR0cDovL3ZpZGVvLmFrLmZiY2RuLm5ldC9jZnMtYWstc25jNi83ODc5Ny8zMTYvMTE1MTEyNjQ1MjI4Nzk5XzIxODY5Lm1wNA==

7Angel Beats! Empty Re: Angel Beats! Pon Sty 17, 2011 5:37 pm

Lollipop

Lollipop
Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
Anime b.fajne. Polecam, a tu macie takie coś.
http://diff-anime.pl/ogladaj.php?no=Angel_Beats!_Another_Epilogue&jak=h

8Angel Beats! Empty Re: Angel Beats! Pon Sty 17, 2011 6:34 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Tego nie widziałem. Bardzo ciekawy epilog, kończący całą serię :d Otonashi odesłał każdego i został sam, pilnując porządku. Heh.. No, seria godna polecenia.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: