Stary, dobry Smoku tyle że na innym Base.
Ogólnie nie mam zastrzeżeń, cały Sprit prezentuje się naprawdę wspaniale, cieniowanie jest na wysokim poziomie. No ogółem, ładnie.
Nie oceniam jednak prac w których nie ma za dużo błędów, gdyż w moich postach zawsze muszę jakieś wymienić.
W "Basic Meele" już w pierwszej pozie jest głupi błąd. Głowa przesuwając się w lewo jest zdecydowanie za duża, jeżeli chodzi o głowę domyślną. Wystarczy się przyjrzeć aby zauważyć że proporcje są tu zyebane. Błąd ten powtarza się w każdej pozie w której wykorzystujesz właśnie tą głowę. Musisz to koniecznie poprawić, chyba że chcesz by twój Sprit raz miał mniejszą główkę, a raz większą.
Ataki dość oryginalne, jednakże szkoda że zrezygnowałeś z ciemnego koloru rąk przy ich ładowaniu. Całość wyglądałaby ciekawiej.
"Shadow Prision" to po prostu Hadou #90: Kurohitsugi ze Sprita JUS, Aizena. Mogłeś przynajmniej zedytować kolory na tyle by dopasować całość z inną nazwą do innych ataków.
Reszta fajna.
W "Charge" mogłeś umieścić Sprita. Mi by się nie chciało wsadzać twojego Sprita w te aury od nowa by w gifie nie było przeskoków. Tym tylko utrudniasz pracę animatorom. Oczywiście, możesz zostawić puste aury, ale przynajmniej powiększ to miejsce w którym je wrzucasz i zrób jeszcze na górze takie w których twoja postać jednak jest.
Ogółem, wysoki poziom pracy, dość śmieszne błędy.