Przypominam, itahi, że zostałeś na SR zbanowany właśnie za całkowitą ignorancję dla zasad pisowni języka polskiego. I od tego czasu regulamin nie zmienił podejścia do takich przypadków.
"nie obchodzi mnie to", "co mnie to", "nie piszę z przecinkami", "ja piszę bez kropki"... To mam dla ciebie propozycję: pisz bez liter.
Jeśli cały czas będziesz miał takie podejście, z wielką radością cię zbanuję jeszcze raz. Będzie podwójna korzyść - poprawi się i poziom wypowiedzi na forum, i poziom prac.
a dla mnie gadać normalnie z 15 16 18 latkiem jest niemożliwe gadać z kimś dorosłym to ok gadać z kimś małym ok ale gadać z nastolatkiem jak z normalnym człowiekiem jest dla mnie niemożliwe
Może dlatego, że małe dzieci nie zwracają uwagi na to, co mówisz, a dorośli mają więcej cierpliwości. Jednakże, jeśli będziesz tak reagował na krytykę, w dodatku dotyczącą czegoś, za co już raz bana dostałeś, to nie ma szans, żeby z tobą rozmawiać jak z normalnym człowiekiem, bo wszystko pójdzie jak grochem o ścianę.
Dwa warny, za tzw. pisownię (to już ciężko tak nazwać...). Ciąg dalszy zależy od ciebie. Albo dostosujesz się do naszych zasad, albo opuścisz forum raz jeszcze.
A tak przy okazji... Bardziej spieprzonych włosów w życiu nie widziałem. Kształt kiepski, wewnątrz krzywe, naturalniejszy byłby kask z puszek po browcu. I jak mówił Sameyaro, nie ma tu żadnych cieni, które by było można ocenić.
Różnice między 5 wersjami są tak minimalne, że mogłeś je sobie darować. I tak wszystkie są tragiczne.
I rada na koniec...
Nikt nie będzie chciał korzystać z twoich prac. Lepiej wziąć oryginalne base niż to samo base, które ktoś tak tragicznie spieprzył.