Siemka jestem nowy na tym forum
2 Re: Siemka Nie Cze 20, 2010 9:25 am
Hesher
Zasłużony
Zauważyliśmy, i widzę, że mylisz działy, nie czytasz regulaminów... stary, pytania zadaje się w dziale pomoc, poradniki są w dziale Tutoriale, regulamin jest bardzo widoczny, a TAG to coś w tytule tematu, co oznacza czego dotyczy dany temat, czyli:
Te drugie, to jest nazwa tematu bez TAGU, a ten pierwszy z tagiem.... to tak na przyszłość. I dowiedz się co to Creditsy bo zarobisz kolejne warny ;/
[GIF] by ChrisPLful
gify by ChrisPLful
Te drugie, to jest nazwa tematu bez TAGU, a ten pierwszy z tagiem.... to tak na przyszłość. I dowiedz się co to Creditsy bo zarobisz kolejne warny ;/
3 Re: Siemka Nie Cze 20, 2010 9:50 am
Feli
Zasłużony
Witam, mamy nadzieje że zagościsz na forum jak najdłużej. Upomnienie już dostałeś, no warto przeczytać regulamin...
Ogólnie to, siemka i baw się dobrze.
Ogólnie to, siemka i baw się dobrze.
4 Re: Siemka Nie Cze 20, 2010 11:22 am
Yoh
Site Admin
Witaj.
Jak widzę masz na swoim koncie już dwa ostrzeżenia. Cóż.. Musisz przestrzegać regulaminu, jeżeli nie chcesz zarobić kolejnych. Dase wyjaśnił Ci podstawowe zasady, mam nadzieję że wiesz już mniej więcej o co chodzi i zagościsz u Nas jak najdłużej, znając już Regulamin.
Pozdrawiam!
Jak widzę masz na swoim koncie już dwa ostrzeżenia. Cóż.. Musisz przestrzegać regulaminu, jeżeli nie chcesz zarobić kolejnych. Dase wyjaśnił Ci podstawowe zasady, mam nadzieję że wiesz już mniej więcej o co chodzi i zagościsz u Nas jak najdłużej, znając już Regulamin.
Pozdrawiam!
Pozwolenia na tym forum: