Bardzo fajny bląd w gta 4 grałem sobię nie miałem co robic misji nie chciało mi się wykonać więc idę do cafejki zabijam tam wszystkich rozwalam komputery wychodzę i wchodzę ponownie a tam ludzie grają na komputerach zobaczcie na screenie:
2 Re: Gta 4 Pon Cze 21, 2010 6:01 pm
Feli
Zasłużony
ehh, zabójcze to to nie jest eh. Ja też wrzuce, jak zobacze jakiegoś faila w GTA IV : >.
3 Re: Gta 4 Sob Lip 03, 2010 5:29 am
Niss
Zbanowany
chujowe ciuchy, oraz chujowa grafika - jak mniemam to nie najwyższe wymagania, a nie są nawet średnie..
/Y
Pohamuj się z przeklinaniem, bo nie pociągniesz długo na forum :/ TU panuje coś takiego jak Regulamin.
Pierwsze ostrzeżenie słowne, kolejne Warn.
/Y
Pohamuj się z przeklinaniem, bo nie pociągniesz długo na forum :/ TU panuje coś takiego jak Regulamin.
Pierwsze ostrzeżenie słowne, kolejne Warn.
4 Re: Gta 4 Sob Lip 03, 2010 11:32 am
Feli
Zasłużony
Jeżeli to jest chuj*wa grafika, to jaka jest dobra?
5 Re: Gta 4 Sob Lip 03, 2010 1:02 pm
Pucolini
Silver Saint
Nissowi chodziło o to że on gra na małych detalach : P
Co do tematu sama gra ma miliony bugów.
A co do Feliego to odpal Crysisa na najwyższych i masz odpowiedź.
Co do tematu sama gra ma miliony bugów.
A co do Feliego to odpal Crysisa na najwyższych i masz odpowiedź.
6 Re: Gta 4 Sob Lip 03, 2010 1:08 pm
Hesher
Zasłużony
Odpal God of War III, Heavy Rain, Killzone 2 i masz coś lepszego niż Crysis.A co do Feliego to odpal Crysisa na najwyższych i masz odpowiedź.
/Y
Odpal Tibię i masz coś o wiele lepszego niż wszystko co wymieniliście XDDD
Dżołk.
7 Re: Gta 4 Sob Lip 03, 2010 6:18 pm
Shine
Jounin
Odpal sobie Uncharted 2 i masz coś lepszego niż tytuły podane wyżej.Dase napisał:Odpal God of War III, Heavy Rain, Killzone 2 i masz coś lepszego niż Crysis.A co do Feliego to odpal Crysisa na najwyższych i masz odpowiedź.
/Y
Odpal Tibię i masz coś o wiele lepszego niż wszystko co wymieniliście XDDD
Dżołk.
8 Re: Gta 4 Sob Lip 03, 2010 6:22 pm
Hesher
Zasłużony
To nie za bardzo temat do dyskusji, ale tutaj można się kłócić o to, gdzie jest ładniejsza grafika, ale jak dotąd Killzone 2 ma najładniejszą, na PS3. Ładniejszą niż Uncharted 2, bo nie wiem czy w niego grałeś, ale oprócz grafiki ma najlepszą fizykę jakie miały jakiekolwiek FPSy. Ale do takiej dyskusji proponuję założyć nowy temat.
//Sry za offtop ;F
//Sry za offtop ;F
9 Re: Gta 4 Nie Lip 18, 2010 1:20 am
szczepan8866
Namekian
gra jest pewnie bardzo ciekawa ale szkoda ze nie mam jej z chęcią bym zagrał ;]
Pozwolenia na tym forum: