Eee niby fajnie itd... ale jest od groma błędów! Już mówię co mi się nie podoba.
Zaczyna się odcinek. Jest dość fajny, bardzo fajny odgłos ognia, lecz gdy zaczyna on "buchać" to nic nie słychać, choćby lekkich wybuchów ^.- Lećmy dalej. gdy Smoku napotkał tego leżącego biedaka i zaatakował on Smoka, wyglądało to sztucznie. Zbyt szybko, nie widać dokładnie co on robi. Sam efekt obrony przed aurą wypadł znakomicie, czułem ten "klimat anime"
Dalej, Sezu ratuję Smoka, scena w jego "domu" (?) wyszła nawet nieźle... zaczyna się Opening. Widziałem go już, przyznam, że fajny ale jedziemy dalej (do tego zmierzam). Koniec openingu, zaczyna się odcinek. Sam Shadow Smok'a jest jak ZERŻNIĘTY Z BLEACHA HOLLOW ICHIGA! Człowieku, myśmy to już mieli (w białym wydaniu), nie zmieniaj tego tylko jako kolor, to jest naprawdę plagiatorskie ;/ Mam nadzieję, że ten cień Smoka będzie czymś innym niż wewnętrzny Hollow Ichiga. Dalej - przylatuje jakaś banda, porywa Smoka... zaraz, WTF? Niema dźwięków przy uderzeniach - słyszałem jedynie 2-3 teleporty. Za szybko, bez zastanowienia! Ledwo co wyłapałem to, co miało się wydarzyć... i creditsy? Po to czekałem ok. minute openingu by zobaczyć kolejne 40 sekund gifa? Tutaj z czasem źle zrobiłeś. Mogłeś albo zrobić dłuższy odcinek, albo wystawić opening na pierwsze miejsce, a resztę gifa pokazać po openingu...
Edit: zapomniałem powiedzieć o muzyce. Cóż, dźwięki są dobre (paczka z ARS
) lecz niema tu niektórych odgłosów (np. podczas walki), a sama muzyka wzięta z Bleacha więc nic wielkiego - jest świetna, ale już ją słyszałem wiele razy, więc można by tu użyć zwrotu "przejadła mi się".
Edit x2: zapomniałem o ocenie XD Jak na ciebie Smoku, to popełniłeś zbyt oczywiste błędy, które z oceny 9/10, dają ci tylko marne 7/10, tak, marne bo ciebie stać na więcej, Ja to wiem i Ty to wiesz.
3kp