Ogólnie rysunki wykonane całkiem dobrze.
Cieszę się że ktoś odświeżył ten dział, ale jak możesz oceń mi rysunek Sachiela z NGE w moim temacie
Dobra, do dzieła.
Jak powiedziałem na początku, rysunki wykonane są całkiem ładnie, w dodatku jeżeli z głowy to już w ogóle.
Pewne proporcje jednakże się nie zgadzają i już mówię co i jak.
Pierwszy rysunek.. Dziwnie duża głowa w porównaniu do całej reszty, w dodatku nie wiem co on ma na nogach. To po prawej wygląda jak lekko "zmasakrowana" noga, ale jakby się przyjrzeć to może to być też szata opadająca na nogi, a to po lewej to spodnie. Ale jak na razie to moje przypuszczenia. Kto jak kto, ale Ja nie mogę się domyślić co to.
A ogólnie, trochę mogłeś się pobawić z klatą, ale nie jest zła. Cienie zdecydowanie za słabe, w sumie w ogóle ich niema. Popracuj nad dodawaniem cieni do każdego rysunku bo wygląda wtedy lepiej
Drugi rysunek.. Na 100% wzorowany na Natsu z Fairy Tail. Poznaje tą pozę i wyraz twarzy. No, ale ładnie go zmieniłeś i wyszło Ci to całkiem nieźle.
Bez obrazy, ale dół wyszedł tak.. lekko.. no.. pedalsko xd
Ogólnie najlepszy rysunek, ale mógłbyś popracować jeszcze nad lewą ręką i oczywiście pomęczyć się z cieniami, których nie oszukujmy się tutaj niema.
Albo jestem ślepy xd
Trzeci.. WTF?!
Dziwne wykonanie, brak cieni, ogólnie kicha. I zbyt duże oczy. W dodatku jako jedyne, pokolorowane co daje jakby to powiedzieć, skopany efekt.
Numer cztery i pięć.. Na staraniach się kończy, bo to kolorowanie wygląda gorzej niż normalne. Na razie staraj się dodawać cienie do swoich obrazków, później baw się w ich modyfikowanie na komputerze.
W dodatku czwarty obrazek ma dosłownie spie******e proporcje. Począwszy od głowy, skończywszy na nogach :/
Ogółem, rysunki nie są złe ale mają głupie błędy jak brak cieni lub złe proporcje. Zdarza się to w wielu rysunkach, zwłaszcza początkującym.
Mam nadzieję że uda Ci się te błędy poprawić i kolejne rysunki będą już lepiej wykonane.
4/10
/f
KP: 3