Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Harry Potter i Insygnia Śmierci Czw Lip 01, 2010 8:35 am

Hesher

Hesher
Zasłużony
Zasłużony
Ohayou! A więc założyłem ten temat, abyśmy mogli pogadać o najnowszej (i ostatniej) części Pottera. Została ona podzielona na 2 party, i pierwszy zostanie pokazany w listopadzie, 2010 (czyli w tym roku).

Ostatnio (zaledwie kilka dni temu) wyszedł nowy trailer HP i Insygni Śmierci. Możecie go obejrzeć TU (pl napisy) lub ściągnąć STĄD (FULL HD, 1080p, eng).

W każdym razie, co sądzicie o trailerze i ostatniej części? Mowa oczywiście o filmie, żadnych spoilerów od tych, co czytali książki (też bd się powstrzymywał) heh.

2Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Czw Lip 01, 2010 9:01 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Film zapowiada się zaczepiście.Ale ten temat raczej do Rozmowy :P Jak mówiłem że trailer jest niezły, myślę że film też taki będzie.No nic, tylko czekac :D

3Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Czw Lip 01, 2010 9:11 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Nie mogę się doczekać aż zawita do kin, trailer zarąbisty tylko mam nadzieję, że nie rozczarują nas i film będzie dobry ;]

4Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Czw Lip 01, 2010 10:06 am

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
No jak chcą tak krótką książkę (parę wieczorów czytania) w dwóch, zapewnoe około 120 minutowych partach dać, to musi być fajne.
Też dałem trailer i w tym samym dniu chyba xD - LINK

5Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Czw Lip 01, 2010 10:48 am

Hesher

Hesher
Zasłużony
Zasłużony
@wzol
To to samo co dałem ja, tylko że w moim linku masz możliwość przełączyć na 480p, czyli lepszą rozdzielczość.

@topic
Zwykle jest tak, że David Yetes jest dobry w robieniu trailerów, a spieprza wszystkie filmy HP... oby tym razem tak nie było.

6Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Sob Lip 03, 2010 6:21 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ogólnie nie przepadam za wszystkimi tymi "Potterami". Nie to że nie lubię tego świata czy mam coś do głównego bohatera, ale po prostu nie przepadam za filmami zw. z książkami z serii "Harry Potter".

Powracając jednak do tematu. Film zapowiada się całkiem ciekawie, ale z każdym tak było. Później okazało się że jest bardziej spieprzony niż nam się zdawało.

Zwykle jest tak, że David Yetes jest dobry w robieniu trailerów, a spieprza wszystkie filmy HP... oby tym razem tak nie było.
Jeżeli podzielili go aż na dwie części, to myślę że tak tragicznie nie będzie. Chyba xd..

7Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Wto Lip 06, 2010 11:23 am

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cóż, muszę się powstrzymać od spoilowania. Cholera. Przypomina mi to książkę, którą przeczytałem w jeden dzień (wciągnęła mnie x<). A więc trailer jest nadzwyczaj dobry, ale nie chciałbym, żeby film, ten co wyjdzie był porażką. Tak czy siak, nic nie zastąpi starej, dobrej książki.

8Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Wto Lip 06, 2010 11:27 am

Hesher

Hesher
Zasłużony
Zasłużony
Tak Cineg, ale w tym przypadku mało ludzi z tego forum CZYTAŁO pottera, więc chyba możemy co nieco zaspoilować.

Niestety, ale na starym trailerze (niedostępnym oficialnie) o insygniach śmierci mówi Olivander, co oznacza, że nie poznamy (lub też poznamy w małym stopniu) Lovegoodów, co oznacza, że fabuła zostanie zmieniona, a miała nie być zmieniana! Mam nadzieję, że się mylę...

9Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Wto Lip 06, 2010 11:40 am

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
No cóż, dosyć dawno w sumie czytałem Sobie Potter'a. No i muszę stwierdzić, że książka jako tako mnie wciągnęła i jak usiadłem to nie mogłem odejść i czytałem Sobie i czytałem, aż nie skończyłem. Co do filmu to podoba mi się motyw podziału na dwie części. Powinni tak samo zrobić z poprzednimi częściami, bo kilka wątków było w filmie pominiętych. No ogólnie zwiastun wygląda bardzo miło, lecz jak będzie naprawdę ? Poczekamy, zobaczymy.

10Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Nie Lip 11, 2010 7:36 am

pieteros15

pieteros15
Olympic God
Olympic God
ja takze czytalem hp ostatnia czesc film zapowiada sie fajnie mam nadzieje ze bedzie tak jak w ksiazce duzo zaabijania. Slyszalem ze podobno 2 czesc ma byc od 18 lat

11Harry Potter i Insygnia Śmierci Empty Re: Harry Potter i Insygnia Śmierci Pią Wrz 03, 2010 4:59 pm

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
Premiera wkrótce... już czujecie te emocji towarzyszące temu niesamowitemu widowisku ! Czujecie tą ekscytację... że po raz kolejny zobaczymy Emme Watson :]
No.. ja też nie. Nie zapomniałem o tym.. ale odłożyłem to "wydarzenie" na drugi plan. Spodziewam się czegoś lepszego niż w poprzednich częściach (no może... tych najnowszych), ale też żadnego Hitu 10/10... Ja właściwie mam nadzieje, że o nim zapomnę. Bo pierwsze części mną wstrząsnęły (no wiecie, tyle co ja lat miałem...) i byłem wręcz zafascynowany. Teraz... trochę żałuje, że nie spotyka się czegoś takiego w życiu. Nie mówię tu o Hogwarcie (swoja drogą klimatyczna szkoła)czy magii, lecz o... ku*wa będzie powtórzenie - klimacie. Już sam fakt, że w życiu takich relacji międzyludzkich nie doświadczyłem jest dołujący. Dodaj do tego jeszcze, w jakim głupim świecie żyjemy. Nic tylko dać się wciągnąć w wir monotonności.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: