Nazwa do tego czasu też pozostanie tajemnicą i prawdopodobnie o animacji będzie głośniej gdy:
1. Zakończę wszystkie projekty Spritów jakie mam na głowie.
2. Zakończę serię DBL Gif jak sobie przyrzekłem ^^'
Mimo wszystko wolę mieć pozwolenia na użycie Spritów trochę wcześniej i wiedzieć co nieco o Waszych postaciach żeby nie startować "z niczym".
Przedstawię Wam krótki zarys fabuły (Początkowy Projekt) i zaraz po tym dam odpowiedni formularz zgłoszeniowy
Kraj Sumitera jest podzielony na kilka części, z których każda część ma swojego władcę. Jednak, po środku tych całych kilku części zaczyna tworzyć się ruch oporu przeciw władcom. Ludziom nie pasuje podział jaki panuje od kilkunastu lat i chcą przywrócić stary porządek. Nie mogą jednak tego zrobić gdyż istnieje legenda mówiąca o tym że 5 bohaterów zakończy całą tą Wojnę Domową. Bohaterów jak na złość na razie niema.
Każdy z władców ma własny cel:
Pierwszym władcą jest Tadamichi Abukara, pseudonim Nilan. Jego celem jest stworzenie kraju pełnego potężnych wojowników przed którym reszta będzie się kłaniała. Nie koniecznie chce panować nad całym światem, choć nie odmówiłby tego. Swoją część kraju nazwał - Denbo.
Drugim władcą jest Hideyori Asahara, pseudonim Hihori. Jego cel jest prosty. Stworzyć kraj pełny potężnych i brutalnych wojowników aby przejąć władzę nad resztą świata i udawać drugiego Boga. Swoją część kraju nazwał - Akesuma.
Trzecim i ostatnim władcą jest Soetsu Hideyoshi, pseudonim Sołtys. Jego celem jest stworzenie kraju nie tyle potężnego w walce wręcz co takiego, który świetnie panuje nad każdym rodzajem energii. Jego tok myślenia jest prosty, jak u Hihoriego. Myśli że w ten sposób podporządkuje sobie resztę świata. Swoją część kraju nazwał - Daisetsa.
Ruch oporu nazwano Inejiro, jednak niema jednego, a kilku przywódców. Jeden z bohaterów przez pomyłkę źle użyje jednej ze swoich technik co spowoduje dziwne połączenie się kilku wymiarów w jedną całość, dając 3 władcom jeszcze większe pole do popisu, jednak poza nimi czyhają na cały świat o wiele groźniejsi wrogowie.
[Co wyniknie z tej pogmatwanej historii? Nawet Ja tego nie wiem bo jest to w sumie projekt wstępny do całej fabuły, no ale mam na to w cholerę czasu xD]
Jeżeli będziecie chcieli wystąpić w tym Komiksie to wypełnijcie poniższy formularz.
Imię: Koniecznie.
Nazwisko: Niekoniecznie, ale mile widziane. Może w związku z Waszym nazwiskiem stworzę jakiś odrębny wątek zw. z waszą rodziną.
Pseudonim: Koniecznie.
Sprit: Koniecznie, ale chyba każdy się tego domyślił zaglądając tutaj xD.. Tylko Waszego autorstwa.
Strona: Denbo, Akesuma, Daisetsa i Inejiro. Zgłoszenia kilku osób zignoruję jeżeli chodzi o ten punkt. Z jakiego powodu? Nieważne.
Charakter: Muszę znać charakter Waszej postaci. Także napiszcie go w przynajmniej 5 zdaniach.
Rodzina/Wrogowie etc.: Możecie, ale nie musicie wypisać kilka słów o swojej rodzinie bądź odwiecznych wrogach czy czymś w tym stylu. Jak powiedziałem, nie jest to wymagane, ale może w związku z tym stworzę Wam jakiś krótki wątek nawiązujący do tego.
Skopiuj i wypełnij:
- Kod:
[color=orange][b]Imię:[/b][/color]
[color=orange][b]Nazwisko:[/b][/color]
[color=orange][b]Pseudonim:[/b][/color]
[color=orange][b]Wiek:[/b][/color]
[color=orange][b]Sprit:[/b][/color]
[color=orange][b]Strona:[/b][/color]
[color=orange][b]Charakter:[/b][/color]
[color=orange][b]Rodzina/Wrogowie etc.:[/b][/color]
Jeżeli za dużo osób będzie wybierało np. Akesumę jako stronę po której się opowiada, to zastrzegam sobie prawo do zmiany strony Waszej postaci.
Denbo:
* Mimie
* Tuffle
* Rayem
* Mor
Akesuma:
* Pucolini
* Diwan
* Spaniel
* Danielos
Daisetsa:
* SmokuXD
* Sameyaro
* Wzol
* Brek
* Rexio
Inejiro:
* Ketsu
* Maxpayne1996
* Akagi Shigeru
* Krycha95
* Bercik6c
* Halls
* Bombi
* Brajan
* Filike
Inne:
* Viego
* Woogy
* Coolt
To na tyle.
Zapraszam do zgłaszania się.
Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sob Lip 31, 2010 6:19 am, w całości zmieniany 18 razy