Pomysł prosty: Dawanie kp za głosowanie w konkursach. Wiem ze jest już pełno źródeł, ale często narzekacie ze nikt nei głosuje. To mogłoby zwiększyć ilość głosów. Myślę że po 1kp byłoby dobrze ;p.
2 Re: Jeszcze więcej kp :<? Nie Lip 11, 2010 2:00 pm
Jata
Moderator
Nie, to bez sensu :/. Wtedy ludzie przestaliby komentować, tylko nonstop by głosowali - a chyba jest jakaś hierarchia ważności, nie xP?
Aczkolwiek proponowałbym zmienić akcje "Oceniam Kreatywnie" na "Jestem Kreatywny", a wraz z tym dawać odpowiednią ilość KP za pomoc innym userom, dobre pomysły/propozycje, etc. .
Co Wy na to?
Aczkolwiek proponowałbym zmienić akcje "Oceniam Kreatywnie" na "Jestem Kreatywny", a wraz z tym dawać odpowiednią ilość KP za pomoc innym userom, dobre pomysły/propozycje, etc. .
Co Wy na to?
3 Re: Jeszcze więcej kp :<? Nie Lip 11, 2010 3:02 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Pomysł Pikacza odpada w eliminacjach. Po prostu, jest głupi (pomysł).
A co do ciebie, Woogy, niech wyrok wyda i reszta GTW.
A co do ciebie, Woogy, niech wyrok wyda i reszta GTW.
4 Re: Jeszcze więcej kp :<? Nie Lip 11, 2010 5:51 pm
Feli
Zasłużony
Hmm.. No nie wiem, za wszystko nagradzać to też niezbyt dobrze. W końcu, userzy powinni pisać z własnej woli a nie aby dostać kp ;.
5 Re: Jeszcze więcej kp :<? Nie Lip 11, 2010 9:19 pm
Jata
Moderator
No tak, ale jeśli ktoś pomaga innym użytkownikom, albo ma ciekawe pomysły na rozwinięcie forum wg mnie powinien zostać nagrodzony. Nie mówimy tu oczywiście o wielkich ilościach, ale 1-3 kp byłoby dobrym rozwiązaniem...
6 Re: Jeszcze więcej kp :<? Nie Lip 11, 2010 9:28 pm
Bombi
Paramecia User
Jestem za pomysłem Woogiego. Pomoc na forum jest ważna, a nie które osoby dostawały by za to nagrodę. Zasłużoną oczywiście. Jestem Za!
7 Re: Jeszcze więcej kp :<? Pon Lip 12, 2010 1:08 pm
Yoh
Site Admin
Jeżeli chodzi o pomysł Woogy'ego to jest on dobry, przynajmniej w moim odczuciu xP
Hmm.. Za naprawdę dobre pomysły, ale to NAPRAWDĘ takie KOX pomysły, częste udzielanie się w dziale "Pomoc" etc., można by dostać od 1 do 3 kp. Dobra idea. Nie mam nic przeciwko..
Co do zmiany nazwy na "Jestem kreatywny".. Czy ja wiem ;s? No, jakoś to brzmi, ale do "Oceniam Kreatywnie" już wszyscy się przyzwyczaili. I jeszcze zmieniać ten napis w podpisie ;s? No, nie wiem. Jak chcecie. Nie mam nic przeciw, ale nie mówię że to dobry pomysł.
Hmm.. Za naprawdę dobre pomysły, ale to NAPRAWDĘ takie KOX pomysły, częste udzielanie się w dziale "Pomoc" etc., można by dostać od 1 do 3 kp. Dobra idea. Nie mam nic przeciwko..
Co do zmiany nazwy na "Jestem kreatywny".. Czy ja wiem ;s? No, jakoś to brzmi, ale do "Oceniam Kreatywnie" już wszyscy się przyzwyczaili. I jeszcze zmieniać ten napis w podpisie ;s? No, nie wiem. Jak chcecie. Nie mam nic przeciw, ale nie mówię że to dobry pomysł.
8 Re: Jeszcze więcej kp :<? Pon Lip 12, 2010 1:21 pm
Jata
Moderator
Zaproponowałem tą zmianę, bo jeśli KP dostawałoby się dod. za pomoc i pomysły to nazwa "Oceniam Kreatywnie" nie do końca pasuje . Ale w tym punkcie nie nalegam...
9 Re: Jeszcze więcej kp :<? Pon Lip 12, 2010 1:30 pm
Coolt
Zasłużony
FUjowy pomysł. Co to za wysiłek napisać na co się głosuje i dlaczego? To było do pomysłu Pikacha.
Teraz do Woogy'ego. A tą propozycję popieram za pomoc można nagradzać, ale trzeba byłoby chyba zmienić nazwę całej akcji :p
Teraz do Woogy'ego. A tą propozycję popieram za pomoc można nagradzać, ale trzeba byłoby chyba zmienić nazwę całej akcji :p
10 Re: Jeszcze więcej kp :<? Nie Sie 01, 2010 6:07 pm
Jata
Moderator
Hej, to jak z tą propozycją?
Minęło sporo czasu, a odpowiedzi nie ma ;>.
Minęło sporo czasu, a odpowiedzi nie ma ;>.
11 Re: Jeszcze więcej kp :<? Nie Sie 01, 2010 6:46 pm
Yoh
Site Admin
Cóż.. Skoro to nie weszło, to raczej tego nie wprowadzimy.
Może kiedyś. Ale nie wiem.. Poczekaj, może wypowiedzą się inni Admini.
Temat zostawiam otwarty.
Może kiedyś. Ale nie wiem.. Poczekaj, może wypowiedzą się inni Admini.
Temat zostawiam otwarty.
12 Re: Jeszcze więcej kp :<? Nie Sie 01, 2010 10:55 pm
Feli
Zasłużony
Według mnie za mała aktywność ze strony waszej w tych działach .
Gdybyście wykazywali naprawdę Ciekawą inicjatywę można było by to wprowadzić. Na razie nie ma sensu, no i chyba nie musimy was za wszystko nagradzać? ;>
Gdybyście wykazywali naprawdę Ciekawą inicjatywę można było by to wprowadzić. Na razie nie ma sensu, no i chyba nie musimy was za wszystko nagradzać? ;>
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: