Hey Krysiu.
Wyjechałeś to ci ocenie, będziesz miał niespodziewanke jak wrócisz.
Zacznijmy od włosków, które posiadają bardzo ciekawy kształt, oczywiście uniesione do góry, w twoim przypadku to akurat normalne. 2 białe kosmyki prezentują się bardzo ładnie z czarnymi włoskami. Cienie pomimo tego iż są 2 tonowe są bardzo ładne.
Twarz jest taka jak w Base, cieni tez nie zmieniłeś.
Koszula (czarna) z Gi takiego jak miał Goku posiada ładne cienie oraz pięknie komponuje się z niebieskim podkoszulkiem podobnym do tego, którego posiadał Goku.
Na rękach i frotkach, cienie pozostały takie jak w base, nie wróży to dobrze tak samo jak i w przypadku twarzy.
Ogonek biały, hmm... ciekawy kolor, ale pamiętam że w twoim pierwszym spricie, który w 90% był niczym innym jak base, też był ten sam ogonek. Nie jest on rysowany przez ciebie, co do cieni na nim to nie mam pojęcia.
Sukienka jest ciekawie wykonana, ale widziałem taką samą u jakiegoś gościa z Vortexa. Krysiu, Krysiu, Krysiu... czy tobie zawsze zostanie tendencja do kradnięcia pomysłów ?
Cienie na spodniach są z base więc nie ma co oceniać.
Buty saiyańskie... muszę przyznać, że ciekawie się prezentują w tych kolorkach.
Ataki są podstawowe ale bardzo podoba mi się jak ładuje to kamehame, jest to bardzo oryginalny pomysł.
Sprit pokazuje, że z n00bka wyrosłeś na dobrego spritera i takie tam brednie.
To pozdro i cya !
3kp