Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 3217 Kreatywne Punkty : 219
Oo, na pewno komuś się przyda. Dość prosty efekt, ale ładnie to opisałeś. Nad samym dizajnem tutka mogłeś popracować, no ale to szczegóły kosmetyczne ; D. Ogólnie dzięki.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 228 Kreatywne Punkty : 66
No, no. W sumie szkoda, że zbanowali Ciebie na Diwanie tak ogólnie. Zacznijmy od początku - ta ocena będzie długa, jak każda moja. Wpierw zwrócę Ci uwagę na ten bordowy kolor, który nieco razi w oczy, a prócz tego nie widać go za dobrze, a bynajmniej na moim monitorze. Wszystko jest dobrze opisane, ze szczegółami, ale minusem poradnika jest to, że nie jest on do końca estetyczny. Tło i owszem jest kolorem przyjemnym dla oka oraz białą czcionkę świetnie można rozczytać, jednak ten bordowy kolor, którego się doczepiłem wcześniej psuje, efekt większości pracy. Prócz tego powinieneś, niektóre momenty pokazać bardziej przybliżone, np. efekty końcowe naszej pracy. Wiem, że z obrazkami jego trochę roboty, jednak chyba warto się postarać, prawda? Mimo wszystko tutorial bardzo dokładny i dziękuję za wykonanie go. W przyszłości, jeśli nie przyda się mi to komu innemu, kto będzie robił jakiś komiks. Jak na razie mi jest do tego bardzo daleko. Ocena końcowa: 8/10