Krótko, zwięźle i na temat.
Włosy mają całkiem ciekawy kształt, ale wydaje mi się że przesadziłeś z lewym kosmykiem. Jest zdecydowanie za duży i za daleko odstaje biorąc pod uwagę całość.
Sama postać z daleka nie prezentuje się jednak źle, pomijając ten cholerny kosmyk i spodnie w drugim OPAR'ku. Aczkolwiek.. Zbliżmy sobie ją w Paint'cie.. OH SHIT!
Cienie na włosach mogą być, ale dopiero teraz zorientowałem się że lewy kosmyk jest dłuższy od prawego, a nie powinien.
Cieniowanie skóry głowy dość.. amatorskie. Nie podoba mi się, głównie z powodu dwóch ciemnych px między oczami.
Cieniowanie zbroi Saiyańskiej jest dość słabe i wymaga poprawek. Żłote elementy na zbroi cieniowane dwu-tonowo, rękawiczki również złote, tym razem cieniowane trzy-tonowo.. Eh.. Zdecyduj się, okey?
Spodnie to za przeproszeniem "shit". Po prostu całe cieniowanie do poprawy, obowiązkowo.
Favor uniform w miarę, ale cieniowanie spodni jest żałosne. Koniecznie musisz je poprawić. Zbyt łagodne przejścia między czerwonymi odcieniami. Mięśnie nie powalają.
W ostatniej pracy natomiast.. Czemu postać jest bardziej umięśniona niż w drugiej? Pierwsza natomiast jest wyższa niż dwie następne. Nie. Pierwsza najwyższa, druga niższa, trzecia najniższa. WTF? On się kurczy w ubraniu? Przyjacielu, zrób coś z tym bo jeszcze trochę i przy kolejnym ubraniu w ogóle Ci zniknie. W ostatniej pracy cieniowanie jest najlepsze ale to wciąż nie oznacza, iż jest wspaniałe. Przed Tobą wiele pracy, a ostra krytyka jedynie sprawi że albo się poddasz, albo będziesz dążył do tego by być lepszym. Jak zrobisz? Czas pokaże.