Odchodzę z forum powodu nie mam ale i tak nikt mnie nie lubi szkoda z odchodze ale przynajmniej bedziecie miec spokój nie wkurze juz was i nie bede was przyprawiac o zawał no dobra narka nie zobaczycie mnie tu moze czasem wejde na 2 minuty ale wątpie no to cześc i pa pa
3 Re: Odchodzę Wto Lip 27, 2010 3:25 pm
Wzol
Paramecia User
Wiesz nawet nie przeczytałem twojego postu. Jeśli masz do mnie jakiekolwiek uwagi, to wiec że jesteś dla mnie nic nie wartym szczylem. Jeżeli nie rozumiesz, że w dziwaczny co prawda sposób, ale próbowaliśmy ci pomóc, to wróć do nas za 3 lata. Powodzenia na nowej drodze życia.
5 Re: Odchodzę Wto Lip 27, 2010 3:34 pm
Filike
Zbanowany
ten temat nie jest potrzebny XD. Próbujemy nowym pomagać. Dla mnie jesteś zwykłą xerówką Takesa nic więcej. Żegnam, mozesz nie wchodzić nigdy.
@down
Poprawka ; D. Co ja polonista jestem? xD
@down
Poprawka ; D. Co ja polonista jestem? xD
Ostatnio zmieniony przez Filike dnia Sro Lip 28, 2010 8:47 am, w całości zmieniany 1 raz
6 Re: Odchodzę Wto Lip 27, 2010 3:56 pm
Danisz
Hamon User
@up
Naucz sie że żegnam pisze się przez "ż"
@topic
Nareszcie odchodzisz :awesomeface: :gnoj:
Naucz sie że żegnam pisze się przez "ż"
@topic
Nareszcie odchodzisz :awesomeface: :gnoj:
7 Re: Odchodzę Wto Lip 27, 2010 3:58 pm
Wzol
Paramecia User
@up
Naucz się, że "że" pisze się po przecinku...
Z jakiej racji udzielasz ludziom rad, sam popełniając tak śmieszne błędy ?
Naucz się, że "że" pisze się po przecinku...
Z jakiej racji udzielasz ludziom rad, sam popełniając tak śmieszne błędy ?
8 Re: Odchodzę Wto Lip 27, 2010 4:10 pm
Halls
Logia User
Twoja spraw że odchodzisz, nam łaski nie robisz, chcesz odejść odchodzisz. Nikt cie nie lubi bo nie brałeś powagi sprawy, każdego wyzywałeś i tą ankietą niszczyłeś sobie reputacje. Pamiętam że nie jesteś pępkiem świata Nara.
Pozwolenia na tym forum: