Wtrącę tu swoje cztery grosze i powiem co nieco, na temat tego ostatniego OPAR'ka z wąsem.
Przede wszystkim włosy.
Nie podobają mi się z jednego względu - Są zbyt proste.
I nie pomoże tutaj żaden zarzucony na siłę kosmyk włosów. Po prostu, takich włosów nie lubię widywać w OPAR'ach, bo nie wyglądają dobrze.
Cieniowanie skóry jak zawsze, na wysokim poziomie. Nie przyczepię się o to.
Ta bródka niszczy jego wygląd, i nawet nie wiesz jak. Nie wygląda wcale "sexi". Jeżeli on dla Ciebie jest "sexi" to chyba naprawdę nie chcę wiedzieć czy jesteś chłopakiem czy dziewczyną
.
Efekt wyglądu głowy poprawia jedynie ta czerwona opaska. Dobrze że ją dałeś.
Klata.. Jak mówiłem żebyś dodał ciemne kreski w pewnych miejscach na podkoszulce, to nie posłuchałeś. Cóż, dalej więc uważam że ten element ubioru OPAR'a, stoi na wysokim poziomie pod względem cieniowania, ale na bardzo niskim, pod względem realności.
Spodnie są fajnie pocieniowane i ogólnie nie wyglądają źle. Mam zastrzeżenia do butów, ale niech już zostaną jakie są.
I tak nie słuchasz tego co mówię, więc wolę Ci nie dawać już żadnych rad xP
Także, jedyne rzeczy jakie podobają mi się w OPAR'ku, to:
* cieniowanie skóry,
* czerwona opaska,
* spodnie.
Poziom może i wysoki, ale jedynie cieniowania. Od pewnego czasu nie lubię oceniać OPAR'ków robionych z Base. Co innego Sprity, które sam z takowego robię xd Ciesz się że dostałeś tą ocenę, choć i tak nic ona nie zmieni :<..
8/10//Ej no,lubię twoje rady xD
Jasne... zacząłeś robić od 0 ale to nie znaczy,że wszyscy muszą tak robić
Nie wziąłeś pod uwagę faktu,że base SH podległo ogromnym modyikacjom zanim stworzyłem na nim OPARka.
Na pewno jeszcze się z nim pobawię i sprawię abyś był zadowolony xDAkcja 'Oceniam Kreatywnie' - 3kp.
/S