Yep. Zadawaj.
Idź do strony : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
328 Re: Kto to? Nie Paź 28, 2012 8:23 pm
Max
Human Interface
Viego?
Jeśli tak, to trochę nieadekwatnie narysował, bo ja raczej nie odgrażam się szefostwu wszechświata tylko facedeskuję.
Jeśli tak, to trochę nieadekwatnie narysował, bo ja raczej nie odgrażam się szefostwu wszechświata tylko facedeskuję.
330 Re: Kto to? Sob Mar 30, 2013 9:28 am
Samey
Badass Fighter
Temat dość dawno utknął w miejscu :/ więc odświeżam go z moją zagadką.
- Spoiler:
331 Re: Kto to? Sob Mar 30, 2013 9:39 am
Versil Perihelion
Site Admin
Nie, wcale nie banalne.
Shun/Raigen.
Btw, wiedziałeś, że protagonista w Ruby/Sapphire/Emerald ma czarne włosy i białą czapkę, a nie białe włosy z opaską na czole?
Shun/Raigen.
Btw, wiedziałeś, że protagonista w Ruby/Sapphire/Emerald ma czarne włosy i białą czapkę, a nie białe włosy z opaską na czole?
332 Re: Kto to? Sob Mar 30, 2013 10:07 am
Samey
Badass Fighter
Przez ciebie, teraz moje dzieciństwo (A dokładniej dość długi okres kiedy grałem na moim GBA w pokemon sapphire) legło w gruzach !Btw, wiedziałeś, że protagonista w Ruby/Sapphire/Emerald ma czarne włosy i białą czapkę, a nie białe włosy z opaską na czole?
Nie no nie wiedziałem o takich rzeczach :/ no cóż, bywa, odgadłeś moją zagadkę. Teraz idź i smaruj swoją.
333 Re: Kto to? Sob Mar 30, 2013 10:57 am
Versil Perihelion
Site Admin
The more you know~
To też powinno być proste.
To też powinno być proste.
334 Re: Kto to? Sob Maj 04, 2013 8:07 am
Versil Perihelion
Site Admin
Nikt nawet nie próbował, nikt nawet nie powiedział, że wygasł obrazek. Ja tamtego nie mam na kompie, a jak mam, nie chce mi się szukać.
Jeśli ktoś w ogóle pamiętał obrazek, to rozwiązaniem był Darkey.
A potem się dziwicie, że uważam, że gówno tu wszystkich obchodzę.
Macie coś bardziej banalnego niż sytuacja Takesa (obvious suchar, nawet podwójny, ale nie spodziewam się od was zrozumienia obu elementów), zgadnijcie sobie i bawcie się sami.
Jeśli ktoś w ogóle pamiętał obrazek, to rozwiązaniem był Darkey.
A potem się dziwicie, że uważam, że gówno tu wszystkich obchodzę.
Macie coś bardziej banalnego niż sytuacja Takesa (obvious suchar, nawet podwójny, ale nie spodziewam się od was zrozumienia obu elementów), zgadnijcie sobie i bawcie się sami.
337 Re: Kto to? Sob Maj 04, 2013 1:23 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Sebek, a jednak jesteś w stanie myśleć, gratuluję. Możesz zadawać.
Btw, Bercik, serio?... Nawet jeśli ktoś w Heroes 3 nie grał i nie wie, że ulepszoną wersją Żywiołaka Umysłu (na obrazku) jest Żywiołak Magii (na moim avku), to jak już to zauważyłem, odpowiedź macie kuźwa tuż obok, z samego nawet podobieństwa.
Btw, Bercik, serio?... Nawet jeśli ktoś w Heroes 3 nie grał i nie wie, że ulepszoną wersją Żywiołaka Umysłu (na obrazku) jest Żywiołak Magii (na moim avku), to jak już to zauważyłem, odpowiedź macie kuźwa tuż obok, z samego nawet podobieństwa.
338 Re: Kto to? Sob Maj 04, 2013 1:30 pm
Qulob
Zbanowany
Łatwe jeżeli ktoś był na tym forum w 2010 roku .
343 Re: Kto to? Sob Maj 04, 2013 8:29 pm
Royalz
Shaman
Jej _/
Powinniście wiedzieć o co chodzi. ;f
- Kod:
Replay
Data: 23 maja 2008
Wydawca: SM Entertainment
- Kod:
Amigo
Data: 31 października 2008