!!!KOSMICZNI WOJOWNICY,POTRZEBUJEMY WASZEJ POMOCY!!!
Witam więc tak mam do was prożbę zapisujcie się jak najszybciej żebym mógł zacząć prace oczywiście prace będą robione w PS z efektami Ps'a oczywiście.
Możecie dodać więcej niż 1czy tam 2 sprite,tak naprawdę możecie dodać od 1 osoby 10 sprite chcę zrobić coś wielkiego i nie opuszczę tego projektu przygotuje all i będę trzymał to na pendrive ;].
Imię:
Nazwisko:
Sprite:Musicie podać nie chce mi się szukać po Forum.
Charakter:
Historia:
Dane Osobowe:[Wiek/Rok Urodzenia/Miejsce Zamieszkania Swojego Sprita[Każde miasto danego sprita będzie w komiksie więc czekam na wasze Spritowe Miasta]
Strona:Kto chce[a będzie ich dużo zależnie od spritów].
Krótki Opis Fabuły:
Na ziemi mieszka wielu kosmicznych wojowników jak i innych wielu dobry ludzi i z innych ras,walczą z wrogami,urządzają turnieje,walczą między sobą w wojnach,są żli dobrzy ale to i tak nic.Wojownicy dostali wiadomość ze wszechświata że na ziemie leci 24 wojownków bezwzględnych mają moc Gokussj4 na 1 formie,to znaczy że każdy sprit uczestniczący w sprice ma siłę SSJ3,pierwsze osoby które się zapiszą będą wybranymi mistrzami danych grup,Kiedyś wojownicy się połączą i będą walczyli taktycznie,To tyle.
@edit
Dodaje jeszcze jedną regułkę Historia.
Ostatnio zmieniony przez Tuffle dnia Sob Sie 07, 2010 8:34 am, w całości zmieniany 3 razy