Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

16[amv]/[gmv]/montage: History of Tekken - Page 2 Empty Re: [amv]/[gmv]/montage: History of Tekken Wto Mar 29, 2011 12:15 pm

HestiNN

HestiNN
Gold Saint
Gold Saint
Twoje GMV bardzo fajnie wyszło. Widać że słuchasz LP ^^.
Intro fajne ale Mogło by być lepsze tzn bardziej wyraźne moim zdaniem napis końcowy jest za krótki powinien być dłuższy i powoli zanikać :).

Ale i tak bardzo łądnie 8/10

17[amv]/[gmv]/montage: History of Tekken - Page 2 Empty Re: [amv]/[gmv]/montage: History of Tekken Wto Mar 29, 2011 9:31 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Fajnie ci to wyszło. Dobrze ale mogłeś lepszy napis dać i wiesz co? Słuchałem tego chyba z dziesięć razy, oczywiście razem z oglądaniem i wejście przy pierwszym "lataniu napisu" jest ciut spóźnione. Może i już mi uszy się psują, albo to tak ma być :D. Ogólnie spoko, ale taki długi napis powinien być dłużej widoczny na końcu.

1kp

18[amv]/[gmv]/montage: History of Tekken - Page 2 Empty Re: [amv]/[gmv]/montage: History of Tekken Pon Lut 27, 2012 9:20 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
Dzięki za komenty. Tymczasem coś nowego, zabierałem się do tego strasznie długo, głównie przez problemy techniczne :|.

History of Tekken
https://www.youtube.com/watch?v=usYOd52b72c&list=UUDNLgLT0n2atQTVda_s7Lmw&index=1&feature=plcp

19[amv]/[gmv]/montage: History of Tekken - Page 2 Empty Re: [amv]/[gmv]/montage: History of Tekken Wto Mar 06, 2012 7:11 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Bardzo mi się spodobało dopasowanie scenek do muzyki, bardzo to lubię. Drugie co mi się spodobało, to wersje Tekkena od pierwszej wersji (chyba)pokazane bardzo przyzwoicie :). Urywki z walki, wykończeń, a do tego dodane jeszcze urywki z Intra Gry, świetne. Btw. intro git jest, jak ty je robisz? XD
Co do AMV to mogę chyba tylko tyle napisać, bo więcej nic mi do głowy nie przychodzi.
No, powodzenia przy następnych pracach. Mógłbyś z anime jakiegoś zrobić, Bleach, DB albo pomieszać kilka? Tylko takie "odświeżone", nowe którego jeszcze nie było.

KP: 1
/Feli

20[amv]/[gmv]/montage: History of Tekken - Page 2 Empty Re: [amv]/[gmv]/montage: History of Tekken Pon Lis 19, 2012 7:11 pm

Agost

Agost
Super Saiyan
Super Saiyan
Oh, aż się łezka w oku kręci w trakcie oglądania! Nostalgia.
Muszę przyznać, że to co teraz zaprezentowałeś jest naprawdę niesamowite! Nie chodzi mi tylko o wykonanie, które jest oczywiście wzorowe, ale o sam przekaz! Zakładam, że video celowanie zostało w odpowiednią grupę odbiorców, ale mimo to jestem pewien, że każdy oglądając je spędzi miło te kilka minut na wspominkach. Cieszę się, że postanowiłeś odświeżyć historię (moim zdaniem) już podupadającego Tekkena i przypomnieć ludziom jego dawną świetność, a na dodatek zrobiłeś to w naprawdę wyśmienitym stylu!
Czekam na więcej podobnych do "History of Tekken" video!
Pozdrawiam!

KP: 1
/Feli

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: