Jakie jest wasze ulubione bankai ? Jak na razie, ja nie mam żadnego, czekam aż Shunsui aktywuje swą moc zamkniętą w bankaju wtedy mogę coś powiedziec :< Czekam na was!
2 Re: Ulubione bankai Sro Sie 11, 2010 8:11 am
Samey
Badass Fighter
Sr za spoiler jeśli nie czytasz mangi to raczej długo poczekasz.
Moi ulubionym jest... hmm... Daiguren Hyourinmaru. Lód roxi!
Moi ulubionym jest... hmm... Daiguren Hyourinmaru. Lód roxi!
3 Re: Ulubione bankai Sro Sie 11, 2010 9:01 am
Wzol
Paramecia User
Właściwie... to chciałbym zobaczyć bankai Shunsui'a. Skoro Shikai ma takie wyje*ane...
Ale najbardziej do tej pory zaimponowało mi bankai Shūsuke Amagai'a. Dla przypomnienia - 1, 2. Fajnie się tamte epki oglądało
Ale najbardziej do tej pory zaimponowało mi bankai Shūsuke Amagai'a. Dla przypomnienia - 1, 2. Fajnie się tamte epki oglądało
4 Re: Ulubione bankai Sro Sie 11, 2010 9:44 am
Yoh
Site Admin
U mnie wiadomo.. Mam dziwny sentyment do głównych postaci, więc lubię po prostu Tensa Zangetsu.
Bankai wygląda niewinnie, ale pozory mylą xd
No, a jeżeli chodzi o pominięcie głównych postaci.. Daiguren Hyorinmaru. Nie bez powodu mam lód w Spricie jako żywioł ;d
Bankai wygląda niewinnie, ale pozory mylą xd
No, a jeżeli chodzi o pominięcie głównych postaci.. Daiguren Hyorinmaru. Nie bez powodu mam lód w Spricie jako żywioł ;d
5 Re: Ulubione bankai Sro Sie 11, 2010 9:47 am
Zigur
Third Child
Jak dla mnie best bankai to Ryūmon Hōzukimaru Ikkaku.
6 Re: Ulubione bankai Sro Cze 29, 2011 7:45 pm
Pikachu
Sennin
Senbonzakura Kageyoshi!
Poprostu najbardziej wykoxiaste bankai moim zdaniem.
Poprostu najbardziej wykoxiaste bankai moim zdaniem.
7 Re: Ulubione bankai Nie Lip 03, 2011 2:06 am
Mr.Bercikovsky
KOX
Zigur złodziej! Ryūmon Hōzukimaru, oczywiście. Dlaczego? Cóż poza tym, że tak jak każde bankai praktycznie gówno robi to wygląda zajebiście. Zastanawiałem się nad tym a Hihiō Zabimaru. Niestety, Ikkaku wygrał.
8 Re: Ulubione bankai Nie Lip 03, 2011 8:59 am
daniel af
Notowany
Oczywiście Daiguren Hyorimaru podoba mi sie też Final getsuga tenshou ale to niestety nie bankai
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: