Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Shiki Empty Shiki Pią Sie 13, 2010 5:13 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Shiki Nowyobrazmapabitowad
Shiki
Akcja anime rozgrywa się w małym miasteczku na odludziu, Butsumetsu.
Bohaterka pierwszego odcinka Megumi Shimizu, chce jak najszybciej wydostać się z tej wiochy, jedynym pocieszeniem jest dla niej duży Europejski dom wyglądający jak Zamek do którego zamierza się kiedyś przeprowadzić.
Pewnego dnia do Europejskiego Domu wprowadza się bogata rodzina Kirishiki.
Megumi jest zakochana w Yuki Natusuno, bohaterze anime, jednak on ją ignoruje.
Shimizu postanawia pójść do Europejskiego domu, spotkała tam piękną panią z rodziny Kirishiki, nie wróciła do domu na noc, rodzice znaleźli ją w ulicznym szpitalu gdzie leczył ją Oozaki Toshio.
Megumi zmarła a Oozaki nie wie co jest przyczyną, podejrzewa, ze to epidemia bo inne osoby umierają w tym samym czasie i nie wie dlaczego.

^^^ Recenzja 1 odcinka ^^^

Jak na razie są 4 : d zapraszam do oglądania, naprawdę dobre anime !

Screeny i recenzja By ja.

Ostatnio zmieniony przez Diwan dnia Pią Sie 13, 2010 6:02 pm, w całości zmieniany 1 raz

2Shiki Empty Re: Shiki Pią Sie 13, 2010 5:44 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Wiem, że dobre bo sam Ci o nim mówiłem -.^ A anime polecam ;]

3Shiki Empty Re: Shiki Pią Sie 13, 2010 6:15 pm

Zigur

Zigur
Third Child
Third Child
Diwan, to nie jest recenzja tylko streszczenie. A co do anime, to mogłeś napisać trochę więcej. Ogółem są 22 odcinki, według Tanuki-Anime, Filmweb podaje, że odcinków jest 13, z kolei na wikipedi odcinków jest 10, mówiąc prościej... nie do końca wiem ile ich jest. Anime reprezentuje gatunki: dramat, horror, kryminał. Narazie brak jakiejś większej recenzji - Tanuki-Anime

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: