Witajcie. Pamiętacie jeszcze... nie pamiętam czyj, ale wiem iż była na forum pewna propozycja założenia radia ARS, pamiętam także iż takie radio było (dostępne na CBoxie) lecz miało krótki żywot - nie działa do dziś. Wiem jak takowe radio założyć, kosztowałoby to pieniądze ale to już kwestia do ustalenia w między adminami i moh(d)ami (tak tak, bd płacił) ale teraz ważne (o ile nie najważniejsze) pytanie: czy opłaca się płacić. Na to pytanie musicie odpowiedzieć WY. Jako, że na ARS nie mamy ponad 100 aktywnych użytkowników, tak więc radio miałoby 50 wolnych slotów, ale czy chcielibyście go słuchać. Żebym was nie zostawiał z niczym, oto co proponuję: 3 rodzaje ramówek:
- Anime (muzyka z anime, openingów, endingów)
- Hardcore (muzyka tupu alternate, metal, rock)
- Piosenka na życzenie (utwory wybrane przez użytkowników, obojętnie jaki rodzaj, ale bez wulgaryzmów, ew. z cenzurą. Dlaczego? Trzymajmy poziom...)
Jak podoba wam się pomysł? Rozmawiałem o tym z Viegiem, ale on chciałby znać opinie użytkowników, tak więc pytam was - słuchalibyście radia? Jak podoba wam się pomysł? Głosujcie w ankiecie i ODPOWIADAJCIE W TEMACIE!
- Anime (muzyka z anime, openingów, endingów)
- Hardcore (muzyka tupu alternate, metal, rock)
- Piosenka na życzenie (utwory wybrane przez użytkowników, obojętnie jaki rodzaj, ale bez wulgaryzmów, ew. z cenzurą. Dlaczego? Trzymajmy poziom...)
Jak podoba wam się pomysł? Rozmawiałem o tym z Viegiem, ale on chciałby znać opinie użytkowników, tak więc pytam was - słuchalibyście radia? Jak podoba wam się pomysł? Głosujcie w ankiecie i ODPOWIADAJCIE W TEMACIE!
Pomysł rozpatrzony przez Administrację. Większość reaktywacji to porażki. Na czas nieokreślony - "Odrzucono". /Yoh |
Ostatnio zmieniony przez Dase dnia Czw Sie 19, 2010 8:46 am, w całości zmieniany 1 raz