Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 3]

31[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Nie Sie 07, 2011 9:13 am

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Sorry Bercik że tak późno : x

[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Bercik

KP: 1
/Feli

32[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Nie Sie 07, 2011 11:44 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Wow, Sygna świetna tylko... proszę powiedz, że masz Psd. i zmienisz ten napis. Chodzi mi o lepsze wtopienie, no i może czcionkę. Jeżeli poprawisz będę bardzo wdzięczny. W sumie, warto było czekać ^^.

33[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Nie Sie 07, 2011 6:17 pm

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Render: Hitsugaya
Kolor: coś w kolorze jego odpieczętowanego Hyōrinmaru.
Napis: White Angel
Wymiary: 400 szerokość na 150 wysokość
Uwagi: Postaraj sie! :P

34[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Nie Sie 07, 2011 7:49 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Whitek
Mam nadzieje że sie spodoba.

KP: 1
/Feli

35[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Nie Sie 07, 2011 8:21 pm

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Wow, o taką mi chodziło 100/10 ;O . Już sobie go ustawiam :D

36[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Nie Sie 28, 2011 7:34 pm

Bilet

Bilet
Super Saiyan God
Super Saiyan God
Siemano, zrób mi jak możesz ziomuś taką piękną sygnaturę, która zawierać będzie..

Render : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/828/vegetassj41.jpg/
Rozmiar : 450x200
Napis : (napis :Billet gdzieś w rogu i tak bardziej na środku :łowca ssk'ów..)
Kolorystyka : Granat i może bordo (dasz radę xD)
Dodatkowe : tak jak powyżej, powodzonka

pjona!

37[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Pon Sie 29, 2011 1:33 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Powiedziałeś, że nie ma problemu więc piszę. Tak ludziska, zamawiam Avek!

Render: Poraz kolejny Stock. The Miz
Kolor: Kolorystycznie podobny do sygny, którą mi zrobiłeś.
Napis: Hear My Voice (i jeśli jeszcze się zmieści to Bercikovsky)
Wymiary: 140 - szerokość, 220 - wysokość
Uwagi: Napis zrób tak samo jak ostatnio xd. Nie ma być identyczny, czy zrobiony tą samą czcionką. Ma być zrobiony w ten sam sposób - wiesz o co mi chodzi, nie? :|

38[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Pon Sie 29, 2011 10:20 am

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Dobra 2 zamówienia zrealizowane, mam nadzieję że prace się spodobają :x

Bilet :
[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Bileto

Bercik :
[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Bercikaw
v2.
[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Bercikaw2

KP: 2
/Feli

39[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Pon Sie 29, 2011 6:02 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dzięki wielkie.

40[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Wto Sie 30, 2011 1:59 pm

Bilet

Bilet
Super Saiyan God
Super Saiyan God
ProRobota! xD
Bardzo mi się podoba i serdecznie Ci dziękuję xD
Chciałbym więc zamówić jeszcze avka do tego xD

Render : https://2img.net/r/ihimg/f/694/vegeta17.png/
Rozmiar : 185x185
Napis : Kto jest the beściak? oraz Bilet (w podobnym stylu jak w sygnie, fajnie wyszło xd)
Kolorystyka : Nie mam pomysłu co do kolorystyki, mam nadzieję że sam coś wykminisz i to nie będzie problemem ;]
Dodatkowe : ...

no i może, od razu jakbyś mógł xd

Render : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/195/ssj4warriors.png/
Rozmiar : też tak jakoś 450 na 200, możesz pozmieniać ofc jeżeli będzie lepiej wyglądało ;p
Napis : Podpisz goka Neophyte a vegete Bilet
Kolorystyka : co do kolorystyki, znowu mam dylemat, dasz radę ;]
Dodatkowe : ...

41[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Wto Sie 30, 2011 8:40 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Bilet, nie "Goka" tylko "Goku".

42[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sro Sie 31, 2011 8:44 am

Bilet

Bilet
Super Saiyan God
Super Saiyan God
e ty Ykmo ch.. ci w kakao, teraz lepiej? ;p

Ten post został zwarnowany.

43[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sro Sie 31, 2011 9:36 am

crossmoto1

crossmoto1
Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
Render : http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Dragon-Ball-23/GokuXkrilin-12271.htm
Rozmiar :400 szerokość na 150 wysokość
Napis :Crossmoto1
Kolorystyka :Niebieski no i Czerwony
Dodatkowe :Powodzenia!!!!!

44[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sro Sie 31, 2011 10:04 am

pawson01

pawson01
Saiyan
Saiyan
Też bym prosił!
Render:http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Dragon-Ball-23/Sangoku-super-sayen--93729.htm
Rozmiar:450x200
Napis:Pawson mistrzu (W lewym dolnym rogu)
Kolorystyka:Zielony i żółty

45[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Czw Wrz 01, 2011 11:50 am

crossmoto1

crossmoto1
Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
Ja bym prosił jeszcze jednego. :) :D

Render :http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Dragon-Ball-23/bou-absorbation-free-81565.htm

Rozmiar :400 szerokość na 150 wysokość

Napis :Crossmoto1 (No i to -->) Buu Absorwation freezer

Kolorystyka :Fioletowy o trochę różowy

Dodatkowe:Bez tego napisu,co tam jest. :D

No i Avek do tego.

46[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sob Wrz 03, 2011 8:03 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
crossmoto1 Nie zrealizowałem jeszcze pierwszego zamówienia a ty już składasz drugie ? Tak poza tym , zajrzyj do 1 postu. Napisane jest tam że przyjmuje tylko 3 zamówienia, następne dopiero po zrealizowaniu. A twoje jest 4 więc jak myślisz , wykonam je ?

47[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Wto Wrz 06, 2011 2:57 pm

crossmoto1

crossmoto1
Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
Dobra sorry nie musisz 2 drugiego a zresztą i tak 2 nie jest już potrzebne sorry Hey! że zawracam ci dupe drugim

48[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sob Mar 31, 2012 2:46 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Render : https://2img.net/r/ihimizer/img607/7545/yoshitsune5.png
Rozmiar : 400 szerokość 150 wysokość
Napis : The Rumble King of the Over Road, Yoshitsune
albo jesli tamto za długie to: The Rumble King, Yoshitsune("Yoshitsune" żeby było pod "The Rumble King" coś jak tutaj. )
Kolorystyka : Hmm, ogólnie to niebieski i fioletowy, tych kolorów mógłbyś użyć, byle by nie były aż tak nasycone, mogły by być nieco wyblakłe. Ewentualnie możesz kolorystykę zrobić wedle twojego uznania.
Dodatkowe : Do your best.

49[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Pon Kwi 02, 2012 8:43 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Samey, trzymaj :
[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 63285785257889314060

Jak są jakieś uwagi to pisz.

50[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Pon Kwi 02, 2012 9:04 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Render: Nie mogłem znaleźć żadnego fajnego z Jokerem ;<. Jeśli chce Ci się szukać i znajdziesz jakiś fajny to daj znać, a jak nie to niech będzie ten: KLIK! Oczywiście usuń to logo i ew. utnij napis na dole xd.
Rozmiar: 400x170. A jak nie to wybierz sobie sam.
Napis: Why So Serious?
Kolorystyka: Ogólnie zieleń, a napis czerwony, kontrastowy dla reszty sygny. I taki jakby z krwi napis, jeśli dasz radę zrobić xd. Jeśli nie to spoko ;].
Uwagi: Jeśli kolory, czy coś Ci nie pasuje to śmiało możesz zaproponować/zrobić coś po swojemu ;).

51[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Wto Kwi 17, 2012 9:03 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Udało mi się w końcu zrobić sygnaturkę dla Ciebie, mam nadzieję że się spodoba :P Jak coś pisz tutaj lub pw.

[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Scaled.php?server=140&filename=woogy

I trochę skrócona, wg mnie tak wygląda lepiej ;d.

[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Scaled.php?server=196&filename=woogyv2

52[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sro Kwi 18, 2012 1:56 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Kolorystyka jak dla mnie kogz! Render też bardzo fajnie wtopiony, podoba mi się! Ogólnie ten styl, w którym wykonana jest sygna mi nawet odpowiada (ew. troszkę ta jasnozielona linia, lecąca od lewej do prawej w dół, za bardzo rzuca się w oczy, ale może ma to swój urok).
Wykonanie (głównie czcionka) napisu mi się bardzo podoba, mógłby być tylko trochę bardziej wtopiony. Choć wiem, że przy tym kontraście trudno byłoby to zrobić.

Ogólnie mi się podoba, jest kox i ląduje w podpisie, jeśli nie masz zastrzeżeń ;). Dzięki wielkie!

P.S. Sam nie jestem pewny która wersja lepsza :P. Ale może pójdę za Twoją radą i póki co - ustawię sobie krótszą. Ew. później jak zmienię zdanie to podmienię ;].

53[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sob Maj 05, 2012 12:18 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Jestem bardzo zadowolony z Sygny, którą dla mnie zrobiłeś, i która znajduje się obecnie w moim podpisie, ale czy nie sądzisz, że to czas na zmiany?

Render: No więc:
- Ten
No jeśli jednak jesteś w stanie zrobić coś z tym logo na renderze poniżej to może i
- ten
Rozmiar: Taki jak zawsze, czyli taki jak tej co mam w podpisie.
Napis: Wprawdzie nie przepadam za twoim stylem napisów. Chodzi mi głównie o czcionkę i wtopienie, dlatego chyba zrezygnuję. Wybacz :<
Kolorystyka: Oczywiście biel i czerń
Uwagi: Fajnie by wyglądało w jakimś oldschoolu. Nie wiem, wymyśl coś. Tylko nie chce niczego jaskrawego i świecącego. Coś w podobnym stylu jak to co mam.

BTW. Z rozpędu nie zrobiłbyś mi też może avka?
Redner: http://www.iv.pl/images/23675371645373449050.jpg
Rozmiar: Przeciętny, coś w stylu jak mam ja czy ty.
Napis: Brak.
Kolorystyka: Biel i czerń

Nie śpiesz się z niczym, dopicuj wszystko. Cud, miód i malina. Sygne zapewne wstawię dopiero po powrocie/odzyskaniu neta, więc... Nie śpiesz się i dopracuj ją, aby była to najlepsza praca jaką zrobiłeś. Dzięki!

54[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sro Cze 20, 2012 2:55 pm

crossmoto1

crossmoto1
Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
Render : [Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Luxray_mchant
Rozmiar : 500x450
Napis : CrossM
Kolorystyka : Żółty
Dodatkowe :

Ostatnio zmieniony przez crossmoto1 dnia Czw Cze 21, 2012 6:34 pm, w całości zmieniany 1 raz

55[Factory] Signatures By Michass.   - Page 2 Empty Re: [Factory] Signatures By Michass. Sro Cze 20, 2012 9:24 pm

tofik122

tofik122
Super Saiyan God
Super Saiyan God
Render : http://postimage.org/image/hcc0ofbz5/
Rozmiar : 400 szerokość 150 wysokość
Napis :Tof122
Kolor:Szary oraz Biały
Z góry dziękuję

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum: