Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 2]

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//A ja niczego nie podejrzewam? Osz ty.//
- No, Shigen, przydajesz się. A teraz serio, wytęż zdolności i spróbuj, czy dasz radę się włamać do wymiaru o tych koordynatach. Da to więcej korzyści niż ci się wydaje.
Odwrócił się do Yoha.
- Yoh, zregenerujesz mu nogę, czy mam mu pomóc przejść do następnego pomieszczenia?
Zamknął oczy.
- Hej, głosie! Liczę, że pojawisz się w następnym pomieszczeniu w całej swojej okazałości, żebym mógł ci zasadzić porządną piąchę w pysk za zrobienie nas w chuja w tej zagadce. Chociaż chętniej bym ci przywalił encyklopedią, może to by ci wbiło do głowy znaczenie słowa "cecha"...
Czekał na odpowiedź Yoha by albo udać się do przejścia, albo pomóc Toshiemu.

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh najpierw zaczął regenerować sobie rękę, a następnie zregenerował nogę Toshi'ego.
- Niech no ja Cię.. - powiedział wstając.
- Proszę bardzo. - powiedział do Viega, a następnie udał się do kolejnego pomieszczenia, przyglądając się jednak Shigenowi.
[On mi dziwnie nie pasuje.. Raz się przydaje, raz jakby w ogóle go nie było.. W dodatku, niektóre nasze pytania po prostu ignoruje.]

Silyano wstała cicho i poszła za nim.

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Idzie za Yohem zastanawiając się, czemu Shigen jakoś wybitnie ma go w dupie.

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius wbiegł do pomieszczenia za Yohem i Viegiem i Silyano.

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak przeleciał dosłownie przez pomieszczenie, używając Shunpo. Kierował się do biblioteki w ruinach miasta.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 2]

Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum: