Ocenię tylko najnowszą część. Nie chce mi się poprzednich, a w dodatku jeżeli są stare to nie odzwierciedlają tego jaki aktualnie masz poziom przy tworzeniu animacji.
Fabuły tu nie widzę żadnej. No, coś się zaczęło, to stwierdzam na pewno. Wnioskuję po przybyciu "Gohana (?)". Zdecydowanie za dużo rozmowy, za mało walki. To bardzo głupi zabieg w animacjach i mówiąc szczerze, odstrasza. Prawda, rozmowa jest potrzebna by wyjaśniać pewne nie jasności czy rozpocząć coś. Ale połowa animacji.. Nie, więcej niż połowa w tym wypadku opiera się głównie na rozmowie. I to w dodatku naprawdę banalnej i nie ciekawej rozmowie.
"Jak mnie pokonasz to do Ciebie dołączę."
"A jak pokonasz mnie, to zrobię co chcesz."
Wiadomo oczywiście że wygra osobnik który mówi że kiedy przegra, dołączy do drugiego osobnika lub spieprzy robiąc go w konia. W tym wypadku, dołączył. I to zresztą żałośnie..
Twoja fabuła opiera się na zasadzie:
* Przybywa kox.
* Kox zostaje szybko pokonany i dołącza do GOOD Team.
* Przybywa większy kox.
* Większy kox ma ze sobą innych, słabszych od siebie, ale silniejszych od poprzedniego koxa, koxów.
* Walka, rozmowa, walka, rozmowa etc..
* Ostatecznie dobro wygrywa.
No, albo coś takiego. W każdym razie, nie przyjemnie ogląda się gify mające taką fabułę, uwierz mi.
W dodatku, dlaczego Goku od razu po słowach tego "Gohana (?)" zabiera go gdzieś? Od tak sobie mu zaufał, nie prosząc o konsultacje żadnych przyjaciół co z nim zrobią czy coś? Ehh.. Wiadomo już że fabuła leży i błaga o pomstę do nieba.
Błędy ortograficzne, interpunkcyjne i stylistyczne są u Ciebie na porządku dziennym. Dobrze byłoby gdybyś je WYELIMINOWAŁ ze swoich animacji.
Co do płynności.. Miałem okazję zobaczyć tylko lot i KI Blasta oraz wybuch. Ogólnie, wyszło to fajnie, ale taka płynność nie rekompensuje masy innych błędów. Przykro mi.
3kp