Oto możecie podziwiać best collab na forum
2 Re: [Collab] Mały & Vladek Nie Wrz 05, 2010 12:42 pm
Vladek
Operative Director
Odrazu chciałbym podziękować Małemu za współpracę ; )
3 Re: [Collab] Mały & Vladek Nie Wrz 05, 2010 1:13 pm
Death
First Child
Panowie, postaraliście się, 1 raz widy taki collab, i bardzo przypadł mi do gustu, kolory świetne , rendery wtopione , dekoracje też ładne, vladek, mogłeś dać tylko swój napis jaśniejszy niż czarny.
9+++++/10
9+++++/10
5 Re: [Collab] Mały & Vladek Czw Wrz 09, 2010 8:30 pm
Feli
Zasłużony
No praca nawet ładnie się prezentuje.
Widać oba style, i w obu zachowana kolorystyka co powoduje ciekawy efekt. Ofkors sygna na poziomie robione przez ludzi którzy znają się na tym, ta mam na myśli was.
Napis Vladka na tym jasnym tle troszkę za bardzo widoczny mimo jakiegoś tam wtopienia brushem. Włoski rendera małego, są przy jednym kosmyku na dole lekko zpixelozowane i rzucające się od tła. Jeszcze nie Ciekawy efekt jest po stronie Vladka a raczej górny lewy róg te c4? Za bardzo się rzuca. Ogólnie fajny pomysł, wykonanie miejscami zepsute.
Final naprawdę spoko.
2kp
Widać oba style, i w obu zachowana kolorystyka co powoduje ciekawy efekt. Ofkors sygna na poziomie robione przez ludzi którzy znają się na tym, ta mam na myśli was.
Napis Vladka na tym jasnym tle troszkę za bardzo widoczny mimo jakiegoś tam wtopienia brushem. Włoski rendera małego, są przy jednym kosmyku na dole lekko zpixelozowane i rzucające się od tła. Jeszcze nie Ciekawy efekt jest po stronie Vladka a raczej górny lewy róg te c4? Za bardzo się rzuca. Ogólnie fajny pomysł, wykonanie miejscami zepsute.
Final naprawdę spoko.
2kp
6 Re: [Collab] Mały & Vladek Pią Wrz 10, 2010 9:03 am
Vladek
Operative Director
Tak napisik mi nie wyszedł, jednak nie chciałem robić przeźroczystego / szarego napisu.
C4D aka "łuk" zamierzone ; )
C4D aka "łuk" zamierzone ; )
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: