Hmm albo mi się wydaje albo głowe skopiowales podobają mi się natomiast spodnie takie miodzio ale reszta nom nie zabardzo za ten twój pierwszy Opar dam ci 6/10
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 429 Kreatywne Punkty : 69
A więc tak. jest to pewnie twój 1 opar a więc rozpiszę się i ocenię wszystko po kolei od krztałtów aż po cienie. Na początek: Głowa i włosy:Twarz jest nie pocieniowana i przez to brzydko wygląda.Włosy są Od krychy pewnie bo tak jest w Creditach. i w dodadku są źle pocieniowane.mówiąc źle miałem na myśli na odwrót ciemniejsze powinno być na zewnątrz jeżeli ma to być stylem cieniowana Pillowning, Koszulka:Jest ona zbyt zwyczajna,nawet moj 5-letni brat zrobił by coś takiego jak zrobienie koszulki białej i nawet nie pocieniowanej,a więc tutaj radzę ją pocieniować i coś dodać może zamek może miecz niewiem to zależy od twojego gustu. Spodnie i Spodenki?:nie wiem co to jest człowieku?.po pierwsze to niebieskie coś jest żle pocieniowane a to czerwona takrze i w dodatku 2-tonowo co brzydko wygląda.no może u jakichś profesjonal będzie to lepiej wyglądało np:Yoh Buty: Buty są od bardocka jak i pewnie spodnie xd zwykły rekolor pewnie. Ocena: 2/10 Rady: dodaj TaG. i cieniuj opary Pozdro..
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1556 Kreatywne Punkty : 466
Ahhh trochę ta sklejka, cóż nie chce mi się za bardzo rozpisywać, ponieważ ten oparek jest słaby. Moje początki były podobne i pewnie większości ludzi z forum Xd Moja ocena 1/5, pooglądaj tuty, które są na forum XD
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 38 Kreatywne Punkty : 14
Głowę skopiowałeś od krychy , i chyba mi się wydaje ale ciało też . Spodnie nawet fajne ale chyba też nie twoje . Ale cienie są do dupy , ale jak na pierwszy opar to całkiem nie źle. ocena na 5/10 , popracuj nad cieniami