A więc w tym topiku wypowiedzcie się na temat mw2, tyle na tą grę oczekiwano, jednak każdy chyba myśli, że serwery są zjeb*ne... Ja osobiście nigdy nie grałem w mw 2 na własnym kompie, jedynie u kumpla , gra ogólnie jest wykurwista, grafika, system broni(ahh te dwa szotganki i hedy z bliska <3), tylko system serwerów jest do końca rozj*bany ;x. Co o tym myślicie?
2 Re: COD:MW2 Pon Sty 11, 2010 2:37 pm
Pucolini
Silver Saint
Sam chciałem założyć taki topic.
Więc drogi Shine wiedz iż po dłuższym czasie (na liczniku mam niby ponad 1 dzien cos przegrane na multi xd) przyzwyczajasz się do tego. Mi się to podoba bo klikam raz wybieram tryb i mam.
Problemy się zaczynają jak będzie "zaj3bisty" host -.- Brakuje mi też modów i tego by wybrać jaką mapę się szuka ale ujdzie.Mimo wszystko gra jest zaj3biscie.
Wk*rwia mnie to że wmawiają nam iż to dla naszego dobra brak dedyków. Tylko jakoś ponad 2m podpisów na petycji to jest coś : >
Chciałem dodać że za parę tygodni będą dedyki ponieważ piraci pracują nad nimi od jakiegoś czasu.
Po wielu zastanowieniach i godzinach przy mw2 stwierdzam iż nie jest hitem ani shitem. Bardziej bliżej mu do Hitu ale te dedyki przesądziły.
Więc drogi Shine wiedz iż po dłuższym czasie (na liczniku mam niby ponad 1 dzien cos przegrane na multi xd) przyzwyczajasz się do tego. Mi się to podoba bo klikam raz wybieram tryb i mam.
Problemy się zaczynają jak będzie "zaj3bisty" host -.- Brakuje mi też modów i tego by wybrać jaką mapę się szuka ale ujdzie.Mimo wszystko gra jest zaj3biscie.
Wk*rwia mnie to że wmawiają nam iż to dla naszego dobra brak dedyków. Tylko jakoś ponad 2m podpisów na petycji to jest coś : >
Chciałem dodać że za parę tygodni będą dedyki ponieważ piraci pracują nad nimi od jakiegoś czasu.
Po wielu zastanowieniach i godzinach przy mw2 stwierdzam iż nie jest hitem ani shitem. Bardziej bliżej mu do Hitu ale te dedyki przesądziły.
3 Re: COD:MW2 Pon Sty 11, 2010 2:53 pm
Hesher
Zasłużony
Hmm co tu gadać...ocenię Singiel i Multi oddzielnie.
Single Player:
Singiel ma fabułę...dziwną! Zagmatwaną, kończymy trening i co? Wioska Afganistańska jest atakowana, potem jesteśmy z kapitanem McTwishem gdzieś w górach (pełno śniegu)...o co chodzi? Nieważne! Singiel ma dziwną fabułę, ale przedstawioną tak, że chce się grać nie wiedząc o co chodzi! Hah! Ale już w 3 (dosłownie 4) misji dowiadujemy się o co chodzi - fani Imrama Zachajewa atakują lotnisko w Rosji zostawiając ciało Amerykanina na tymże terminalu, amerykanie (niby!) winni zostają zaatakowani przez Rosjan w odwecie. Niby prosta fabuła, ale przedstawiona zajebistokurwiastycznie!
Multiplayer:
Jak mogli dać XboxLive mcmaching (czy jakoś tak xd)! Innymi słowy brak dedyków...tak tak ogromna strata, patrzcie posty powyżej. Ale gdy już się wejdźcie do gry i będzie grało w ulubiony tryb gry na ulubionej mapie....Miód! I jeszcze więcej miodu. MW2 jest dla mnie polepszony ilościowo, nie jakościowo. Więcej wybuchów, więcej leveli, więcej akcji, więcej broni...wszystkiego więcej. Niemniej jest to dla mnie produkcja hitowa na rok 2009 - brak słów. Mam nadzieję, że MW3 będzie miało równo dobrzy (o ile nie lepszy) scenariusz na Singla, a Multi będzie miało dedyki to będzie najlepszy FPS + FPP w jakiego grałem!
Single Player:
Singiel ma fabułę...dziwną! Zagmatwaną, kończymy trening i co? Wioska Afganistańska jest atakowana, potem jesteśmy z kapitanem McTwishem gdzieś w górach (pełno śniegu)...o co chodzi? Nieważne! Singiel ma dziwną fabułę, ale przedstawioną tak, że chce się grać nie wiedząc o co chodzi! Hah! Ale już w 3 (dosłownie 4) misji dowiadujemy się o co chodzi - fani Imrama Zachajewa atakują lotnisko w Rosji zostawiając ciało Amerykanina na tymże terminalu, amerykanie (niby!) winni zostają zaatakowani przez Rosjan w odwecie. Niby prosta fabuła, ale przedstawiona zajebistokurwiastycznie!
Multiplayer:
Jak mogli dać XboxLive mcmaching (czy jakoś tak xd)! Innymi słowy brak dedyków...tak tak ogromna strata, patrzcie posty powyżej. Ale gdy już się wejdźcie do gry i będzie grało w ulubiony tryb gry na ulubionej mapie....Miód! I jeszcze więcej miodu. MW2 jest dla mnie polepszony ilościowo, nie jakościowo. Więcej wybuchów, więcej leveli, więcej akcji, więcej broni...wszystkiego więcej. Niemniej jest to dla mnie produkcja hitowa na rok 2009 - brak słów. Mam nadzieję, że MW3 będzie miało równo dobrzy (o ile nie lepszy) scenariusz na Singla, a Multi będzie miało dedyki to będzie najlepszy FPS + FPP w jakiego grałem!
4 Re: COD:MW2 Wto Sty 12, 2010 8:06 pm
Feli
Zasłużony
Nie będę się rozpisywał. Też grałem u kumpla i to nie raz bo mój komp trochę suxi x<.
Według mnie jest bardzo dobra, grafika pro, modele broni, system strzelania. Trochę niedopracowana ale żadna gra nie jest idealna. Ogólnie moje zdanie na temat tej gry jest jak najbardziej pozytywne, i kto nie grał w tę grę to polecam zagrać.
Według mnie jest bardzo dobra, grafika pro, modele broni, system strzelania. Trochę niedopracowana ale żadna gra nie jest idealna. Ogólnie moje zdanie na temat tej gry jest jak najbardziej pozytywne, i kto nie grał w tę grę to polecam zagrać.
5 Re: COD:MW2 Pią Mar 12, 2010 5:32 pm
Bankrut
Zbanowany
Shit!
Niewarto kupowac.
+ Dobra grafika
+ Dobre misje
+ Ciekawe efekty
+ Okropna miazga na PC (Czyli bardzo fajnie sie strzela do tempych przeciwnikow)
- Monotonni przeciwnicy (Wszyscy tak samo tempi)
- Monotonne mapy (Wszystkie prawie takie same)
- Mało map na MP
- Dokupienie map na MP za dodatkowe pieniadze
- Dziwny system AI
- Brak jakiej kolwiek fabuły
(Idz zabij / uratuj / ucieknij)
2/10
Niewarto kupowac.
+ Dobra grafika
+ Dobre misje
+ Ciekawe efekty
+ Okropna miazga na PC (Czyli bardzo fajnie sie strzela do tempych przeciwnikow)
- Monotonni przeciwnicy (Wszyscy tak samo tempi)
- Monotonne mapy (Wszystkie prawie takie same)
- Mało map na MP
- Dokupienie map na MP za dodatkowe pieniadze
- Dziwny system AI
- Brak jakiej kolwiek fabuły
(Idz zabij / uratuj / ucieknij)
2/10
6 Re: COD:MW2 Pią Mar 12, 2010 5:55 pm
Kumalski
Third Child
Według mnie singiel jest trochę krótki, a mógłby być dłuższy. Wczoraj zakupiłem grę i już dzisiaj przeszedłem całego singla. Szkoda że tak mało misji bo nawet z Marakovem nie było bo go nie zabiłem. Multiplayer też dobry ale niektóre mapy denne. Mam nadzieję że będzie więcej takich gier :-).
PS. Kto chce ze mną misje specjalne robić?
PS. Kto chce ze mną misje specjalne robić?
7 Re: COD:MW2 Sob Wrz 04, 2010 4:41 pm
Future Bardock
Super Saiyan 2
SP:Bardzo słaba fabuła ale gra się fajnie podoba mi się misja na górze lodowej i wybijać wrogów kiedy ci się nie chce grać w MultiPlayera
MP:Bardzo fajnie się gra i jak Dase Wspomniał na ulubionej mapie to się miodnie gra
MP:Bardzo fajnie się gra i jak Dase Wspomniał na ulubionej mapie to się miodnie gra
8 Re: COD:MW2 Wto Wrz 07, 2010 12:17 pm
Korek
Namekian
Powiem Parę rzeczy an temat owej gry:
Ogólnie: Gra jest zrobiona według moich oczekiwań
- Xbox match making jest stworzony dobrze i nie musimy długo oczekiwać na graczy
- Steam był bardzo dobrym rozwiązaniem
- Wanjęcie Hansa Zimmer'a również było idealnym roziązaniem bowiem soundtrack prezentuje sie bardzo dobrze
To tyle w skrócie
Singleplayer:Nie bez powodu uznaje sie za osobe która najlepiej zna sie na seri Cod. Mam doświadczenie i stwierdzę iż tocząca sie fabuła jest średnia ale doznania podczas jej rozgrywania to inna sprawa bowiem singleplayer jest świetny : 8/10
Silnik: Bez wachanie moge orzeć iż jest pare spier***noych spraw w tej kwestii. Ragdoll ( lalka szmaaacian ) to bez wątpienia najgorszy element gry. Trupy zwisajace w powietrzu i lekkie jak pora :/ Poprawino pare elementów. jednoznacznie niska ocena: 7+/10
Multtipleyer: Przez ostatnie 7 lat został zmieniony nie do poznania. Od 7 podstawowych klas i braku leveli, aż do ulepszonego modyfikatora z perkami, oraz sporą ilości markowych broni. Sam fakt iż Modern Warfare 2 Posiada tyle licencji na bornie oraz ekfipunek sprawia mnie o drgawki portfelowe. Jestem fanem Call of duty i mogę powiedzieć iż jest to jego najlepsza odsłona. Call Of duty Modern warfare 2 będzie grął które zapamiea wiele osób. To na tyle. 10+/10 :bounce:
Pozdrawiam
Ogólnie: Gra jest zrobiona według moich oczekiwań
- Xbox match making jest stworzony dobrze i nie musimy długo oczekiwać na graczy
- Steam był bardzo dobrym rozwiązaniem
- Wanjęcie Hansa Zimmer'a również było idealnym roziązaniem bowiem soundtrack prezentuje sie bardzo dobrze
To tyle w skrócie
Singleplayer:Nie bez powodu uznaje sie za osobe która najlepiej zna sie na seri Cod. Mam doświadczenie i stwierdzę iż tocząca sie fabuła jest średnia ale doznania podczas jej rozgrywania to inna sprawa bowiem singleplayer jest świetny : 8/10
Silnik: Bez wachanie moge orzeć iż jest pare spier***noych spraw w tej kwestii. Ragdoll ( lalka szmaaacian ) to bez wątpienia najgorszy element gry. Trupy zwisajace w powietrzu i lekkie jak pora :/ Poprawino pare elementów. jednoznacznie niska ocena: 7+/10
Multtipleyer: Przez ostatnie 7 lat został zmieniony nie do poznania. Od 7 podstawowych klas i braku leveli, aż do ulepszonego modyfikatora z perkami, oraz sporą ilości markowych broni. Sam fakt iż Modern Warfare 2 Posiada tyle licencji na bornie oraz ekfipunek sprawia mnie o drgawki portfelowe. Jestem fanem Call of duty i mogę powiedzieć iż jest to jego najlepsza odsłona. Call Of duty Modern warfare 2 będzie grął które zapamiea wiele osób. To na tyle. 10+/10 :bounce:
Pozdrawiam
9 Re: COD:MW2 Wto Wrz 07, 2010 12:33 pm
matejss
Saiyan
shit
Tak jak pisał DASE, fabuła, niewiadomo o co chodzi, dla mnie to jest....niefajne.
misje: zabij, uratuj, ucieknij, jak pisał BANKRUT, co mi sie nie podoba za bardzo
ocena:
ogółem:
+system strzelania
+realistyczność w niektórych przypadkach
=Grafika (= to znak, który mnie nie obchodzi ,tzn. jak grafika, to znaczy ze mnie grafika nie obchodzi, nie oceniam)
- Fabuła
- Mapy
- AI
- Modele Wrogów (to co każdy wygląda tak samo..)
jeśli by chodziło o mój ranking CoD to by bylo tak:
1) Call of Duty 2
2) Call of Duty Modern Warfire
3) Call of Duty + dodatek ( niepamietam nazwy)
4) Call of Duty 5 World War
5) Call of Duty Modern Warfire 2
nie daje CoD 3, bo niejest na PC
i nie czepiajcie się mnie, że tak to oceniłem, jak wiecie, są gusty, a taki jest mój
Tak jak pisał DASE, fabuła, niewiadomo o co chodzi, dla mnie to jest....niefajne.
misje: zabij, uratuj, ucieknij, jak pisał BANKRUT, co mi sie nie podoba za bardzo
ocena:
ogółem:
+system strzelania
+realistyczność w niektórych przypadkach
=Grafika (= to znak, który mnie nie obchodzi ,tzn. jak grafika, to znaczy ze mnie grafika nie obchodzi, nie oceniam)
- Fabuła
- Mapy
- AI
- Modele Wrogów (to co każdy wygląda tak samo..)
jeśli by chodziło o mój ranking CoD to by bylo tak:
1) Call of Duty 2
2) Call of Duty Modern Warfire
3) Call of Duty + dodatek ( niepamietam nazwy)
4) Call of Duty 5 World War
5) Call of Duty Modern Warfire 2
nie daje CoD 3, bo niejest na PC
i nie czepiajcie się mnie, że tak to oceniłem, jak wiecie, są gusty, a taki jest mój
10 Re: COD:MW2 Pią Gru 31, 2010 11:50 pm
Kanishima
Wizard
dla mnie COD MW2 to takie sobie ale nienarzekam xd
na ps3 jest trudniej niz na kompie ale wsumie gre przeszedlem w 2 dni
na ps3 jest trudniej niz na kompie ale wsumie gre przeszedlem w 2 dni
11 Re: COD:MW2 Sob Sty 01, 2011 1:02 pm
Hesher
Zasłużony
Co z tego że trudniej? Właśnie spędziłem sylwka, z fajnym towarzystwem, napiwkiem i graliśmy prawie tylko w MW2 (prawie, bo był też Raging Blast 2, Red Dead Redemption i parę innych gier ;]).na ps3 jest trudniej niz na kompie
Jeżeli gra się we 4 na split screenie, w Capture the Flag na Quarry do 20 pkt. to gwarantowana zabawa (jednej rundy!) na 1,5 godziny (przy dobrej współpracy) .
Pozwolenia na tym forum: