Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Nagrody im. Takesa Empty Nagrody im. Takesa Sob Lis 13, 2010 5:24 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Jako że taka ranga powstała, by "nagradzać" wybitnie myślące jednostki, przydałoby się takowych tu "honorować". Rangi będą przyznawane albo czasowo, albo permanentnie (czyli w wielu przypadkach do bana).
Nagrody im. Takesa Special25hod

W dniu dzisiejszym Nagrodę im. Takesa i tym samym Honorowe Obywatelstwo Debilandu otrzymuje Rixcon, na 9 dni (do 21/11), za wybitne osiągnięcia w dziedzinie nieumiejętności czytania ze zrozumieniem, problemów ze wzrokiem i nierozumieniu przekazywanych mu wiadomości w języku polskim.

2Nagrody im. Takesa Empty Re: Nagrody im. Takesa Sob Lis 13, 2010 6:52 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Ja osobiście gratuluję nagrodzonemu i sam chciałbym podążyć w jego ślady.

Ogólnie niby pomysł fajny ale obraża ludzi. Nie wszyscy mają do siebie dystans. Przykładem jest jeden z adminów - Jego nick zaczyna się na H tzn. na Y.

Ja czekam kiedy otrzymam taką rangę.

/Że niby co to ma znaczyć =.=?

Nie przesadzaj. Nie reprezentujesz tak niskiego poziomu umysłowego jak wyżej wymieniony. Plus jeśli to w jakikolwiek sposób da do myślenia "nagrodzonemu", będzie to sukces. Jeśli nie, najpewniej skończy się banem i też będzie sukces.

3Nagrody im. Takesa Empty Re: Nagrody im. Takesa Sob Lis 13, 2010 7:44 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
Bercik, jeżeli user w ciągu kilku dni zgarnia 7 warnów, to jakoś trzeba to pohamować albo dopuścić do bana. Może w lekko ironiczny sposób, ale gdyby każdy przeczytał Regulamin to ranga by takowa nie powstała.

4Nagrody im. Takesa Empty Re: Nagrody im. Takesa Nie Lis 14, 2010 8:03 am

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
W kilka dni 7 warnów? Pikacz dostał w kilka dni z 10 banów i nie wyolbrzymia sprawy. A co do pomysłu, nie taki zły. Honorowy obywatel debilandu. To stanie się sławne niedługo.

Tylko w przypadku Vampikacza były dwa problemy.
1. Nie było jeszcze tej rangi
2. Łapał baniacze tak szybko, że nie mielibyśmy kiedy takową rangę dać.

5Nagrody im. Takesa Empty Re: Nagrody im. Takesa Czw Paź 18, 2012 8:08 pm

Roksi:)

Zbanowany
Zbanowany
Siema tu Takes daliście się nabrać na to, że jestem laską hahahaha. Te zdjęcia które dałem to mojej o rok młodszej siostry.
Tak jak mówiłem kiedyś- walczę o losy biedaków, których przetrzymujecie w lochach ARS'u o suchej wodzie i mokrym chlebie i regularnie gwałcicie w uszy i nozdrza, a jeśli humor dopisze... Grillujecie ich!
Zdobyłem ważne informacje będąc przez chwilę na tym forum, które pomogą mi przejąć rolę dyktatora.
PRECZ Z KOMUNĄ!!! KTO NIE ZAMKNĄŁ DACHU...MOKRA MURAWA?!? CZY AMSTRONG BRAŁ DOPING?!? KTO MNIE TRZYMA ZA NOGĘ!?! JEBAĆ PZPN!!!

6Nagrody im. Takesa Empty Re: Nagrody im. Takesa Czw Paź 18, 2012 8:12 pm

Roksi:)

Zbanowany
Zbanowany
(piosenka) otwórz dupę za siebie spójrz
to admini z kutasami już
ARS to głupie cioty, które bazgrzą w paincie szmaty
tak wiele mogę jeszcze mieć, tak wiele ścieżek życie parzejść
czy to przeznaczenie me, zniszczyć A R S
zniszczyć A R S jeśli w sobie to mam... jednym z nich się stań
(((((MUZYKA))))
..............
..............
..............
..............
Teraz całkiem inaczej patrze na Yoha P T A K A
na każde pytanie odpowie nam S R A K A
czy to przeznaczenie me SZAMAN KRÓLEM BYĆ!!!
SHAMAN KING Odc.121 "ARS Skończony!"

7Nagrody im. Takesa Empty Re: Nagrody im. Takesa Czw Paź 18, 2012 8:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ciekawe co siostra na rozpowszechnianie swoich zdjęć na przypadkowych stronach internetowych.

Nie.

Ciekawe co siostra na rozpowszechnianie swoich zdjęć na forum graficznym, którego użytkownicy w odwecie mogą je odpowiednio zretuszować, a w efekcie zrobić z Twojej siostrzyczki, kolejnego internetowego mema.

Banuję.
Planujesz wrócić pod kolejnym "mądrym" nickiem, podając się za kobietę? Cóż... Siostra będzie miała Nam za złe retusz zdjęć, ale niech wini za to swojego kochanego brata. Mniejsza o to... Nie zedytujesz postów z tego konta - otrzymujesz bana.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: