Rozentuzjazmowany.
Idź do strony : 1, 2, 3 ... 13 ... 24
29 Re: Ostatnia litera Wto Sty 12, 2010 1:19 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Yacht.
I Sezu, jeśli nie potrafisz wymyślić czegoś, co nie kończy się na Y, lepiej nie graj.
I Sezu, jeśli nie potrafisz wymyślić czegoś, co nie kończy się na Y, lepiej nie graj.
36 Re: Ostatnia litera Wto Sty 12, 2010 4:00 pm
Sezu
Shaman
Domy
Viego specjalnie kończę na tą samo jakbyś nie wiedział O.o
/Viego
No to jesteś bezmyślnym czubem, który nie ma nic do roboty, tylko utrudniać grę. Albo ktoś ci płaci za wykorzystywanie litery "y"...
Edit.
Taak... ta gra jest tak skomplikowana, że trzeba ją 'utrudnić', niech się ludzie męczą. Niech wytężą Swoją 'mózgownicę', niech poszukają w słownikach. Przecież to nie takie trudne.
Viego specjalnie kończę na tą samo jakbyś nie wiedział O.o
/Viego
No to jesteś bezmyślnym czubem, który nie ma nic do roboty, tylko utrudniać grę. Albo ktoś ci płaci za wykorzystywanie litery "y"...
Edit.
Taak... ta gra jest tak skomplikowana, że trzeba ją 'utrudnić', niech się ludzie męczą. Niech wytężą Swoją 'mózgownicę', niech poszukają w słownikach. Przecież to nie takie trudne.
Ostatnio zmieniony przez Sezu dnia Wto Sty 12, 2010 6:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
37 Re: Ostatnia litera Wto Sty 12, 2010 6:24 pm
Bilet
Super Saiyan God
zaryzykuję i napiszę "yard" <--- moja odpowiedz (nic innego mi nie przyszło do głowy a to słówko uznałem za w miarę stosowne)
44 Re: Ostatnia litera Sro Sty 13, 2010 7:27 pm
Dark Messiah
Super Saiyan 2
Ideologia <--- nie znam znaczenia tego slowa xD
Idź do strony : 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Pozwolenia na tym forum: