1. [0] - Włosy Adult Gotena, base Smoka. Ogólnie, słabe wykonanie i zapis pracy w złej formie.
2. [0] - Ta praca bardzo mi się podoba ze względu na włosy. Po samych oczach domyślam się czyja to praca. Powiem tylko że spodnie wyglądają dość słabo, bluza średnio. Dlaczego spodnie słabo? Cieniowanie na samym dole i lewa noga jest zbyt "nadmuchana". Cieniowanie ogólnie spodni podobne do mojego stylu xd
3. [0] - Ciekawe wykonanie, jak wyżej mogę się przyczepić jedynie do cieniowania spodni. Zbyt podobne do mojego stylu, ale to nie to samo. Ja jestem jeden. Dziwne cieniowanie włosów, aczkolwiek na mój gust dość ciekawie to wygląda.
4. [0] - Ta poza mnie rozwaliła, domyślam się czyja to pracka, ale nie powiem wykonanie dość ciekawe, pomysł również. Cieniowanie twarzy przydałoby się poprawić, wygląda słabo. Zastanawia mnie tło. O co w tym chodzi xD?
5. [0] - O kurcze.. Ktoś z forum jest kupą mięśni, ale nie zbyt ciekawie wygląda jego głowa :d Żartowałem. Włosy są za wysoko, cieniowanie dość dobre. Cienie na spodniach bym poprawił. Po cieniach twarzy domyślam się kto jest KUPĄ mięśni i źle przyciętymi włosami ;d
Strojów się nie czepiam. Powód? To tak jak bym się czepiał Waszych ubiorów : P
Trudny wybór, poza pierwszą pracą, każde inne to Customy i w dodatku wykonane dość ciekawie oraz... dobrze o.O
1. [0]
2. [0]
3. [0]
4. [1]
5. [0]
Dlaczego? Wybór był prosty. Poza tą pracą żadna inna nie ma ciekawej pozy. Trzecia praca ma jeszcze ten plus że domyślając się o czyją pracę chodzi (Wiem kto lubi podrabiać ten styl xdd) widzę iż zrobiła coś z nogami, więc ogólnie więcej pracy niż w pozostałych. Dwójka i piątka są ciekawe i fajne, ale niczym się nie wyróżniają. Dlatego też, czwóreczka to mój faworyt.