Tak więc kształt włosów nijaki ,po prostu pokolorowałeś czaszkę i dodałeś kilka pixeli. Samo cieniowanie woła o pomstę do nieba. Nie cieniuj w ten sposób ,to jest coś okropnego. Albo twórz włosy gdzie będzie mógł zaznaczyć kosmyki albo ób je nieco dłuższe. Dopiero jak będziesz wiedział jak się zająć nimi ,bierz się za włosy tego typu. Cieniowanie na twarzy nie jest tragiczne ,aczkolwiek przydałoby się miejscami nieco więcej najciemniejszego koloru. Broda wygląda nieco lepiej niż ostatnim razem ,ale w dalszym ciągu czegoś jej brakuje. może to po rpostu przez to ,że dobrałeś tak ciemne kolory. Na koslzuce brakuej mi jasnego koloru. Tutaj dominuje kolor ciemny ,a tak nie powinno być. Jasne w niektórych miejscach przyda się jedno ,czy dwa zagięcia ,ale nie przesadzaj z tym. Poza tym z tego co widzę ,to chciałeś się tajże wziąć za podkreślanie mięśni na koszulce ... omijaj tego typu "zagrywki" szerokim łukiem ,bo zazwyczaj nie dają one pozytywnych efektów. Na reksach brakuej mięśni ,to pewnie między innymi wina koszulki ,natomiast pozostaje jeszczejedna kwestia... wzorowałeś się nza czyichś pracach i się do tego nie przyznałeś. Nie posusuwałeś wszystkich pixelów ,które były na pracach ,którymi sobie pomagałeś. O co mi chodzi ? O to ,że jest tu kilka różnych odcieni koloru skóry. Wątpie ,żebyś sobie dobierał odpowiednie kolory skóry akurat do tej konkretnej pracy ,bo początkujący tego po prostu nie robią. Spodnie zrobione zupełnie innym stylem i o wiele lepiej niż koszulka ( co nie znaczy ,że są wykonane wspaniale ). co do butów to mają ciekawy kolor ,niespotykany ... jestem pewien ,że w jakiejś pracy widziałem identyczne ,przynajmniej z koloru.
Praca nie jest wspaniała ,choć lepsza niż ostatnia ... niestety pozostaje jedna kwestia : Czy rzeczywiście robiłeś ją od początku do końca samemu ?
3kp