Hmm.. Czyli jednak wracasz do LSW? Robisz Sprita, a to już coś
W każdym razie, zanim się za niego zabierzesz tak poważniej, przeczytaj błędy które wymieniłem i popraw je.
Włosy. Ogólnie kształt bardzo mi się podoba. Spiczaste, a na czole opaska.. To OPAR'y w twoim stylu
Mimo to, cieniowanie włosów mogłoby być lepsze, a wiem że możesz je zmienić bo już jakiś czas siedzisz w LSW. Albo nie tyle siedzisz, co obserwowałeś postępy innych Użytkowników. Użyj też trochę innych odcieni, bo przejście między aktualnymi jest zdecydowanie za słabe. Cienie są ledwo widoczne ze względu na to że kolory są zbyt ciemne.
Cieniowanie twarzy Ci nie wyszło. Bez jaj.. Co to ma być? Pokaż mi że potrafisz i że chcesz, a nie robisz na odwal się! Najciemniejszy odcień jest zbyt ciemny. Ogólnie, kolory są rozstawione byle jak, jedynie na około twarzy.
Cóż.. Koszula jest pocieniowana jako tako.. Cienie są zbyt ciemne bym mógł zobaczyć jak wygląda to z daleka. Popraw trochę podkoszulkę względem kolorystyki, a później powiem Ci czy wygląda dobrze. Po prostu, rozjaśnij trochę kolory, a najciemniejszy odcień zostaw jak był. Najjaśniejszy musi być jaśniejszy o wiele od średniego. Pasek i bandy całkiem, całkiem. Jeżeli chodzi o cienie, to upiekło Ci się. Nie to że nie mam do nich zastrzeżeń, bo takowe są, ale po prostu już nie chce mi się pisać błędów przy każdym elemencie.
Mięśnie na prawej łapce nie istnieją. Tak? To niech zaczną istnieć. Koniecznie popraw prawą rękę, dodając na niej jakieś mięśnie. Proponuję wziąć przykład z jednego z najnowszych OPAR'ów Sołtysa, ponieważ nie oszukujmy się. Mięśnie wychodzą mu bardzo dobrze, jedynie pieprzy proporcje i niektóre cienie oraz włosy :|
Spodnie... WTF? Koniecznie do poprawy, względem cieniowania. Nie będę Ci mówił jak, bo każdy ma inny styl, ale twój nie dość że jest już stary to wymaga dużych poprawek. Napisz mi na PW, podam Ci propozycję tego jak MOGŁOBY wyglądać cieniowanie tych spodni, jeżeli chcesz oczywiście.
Do butów nie mam zastrzeżeń. Wyszły całkiem dobrze i co najważniejsze, są oryginalne. Nie widziałem jeszcze takich butów ^^.
Ogólnie.
Proporcje dobre, cieniowanie do dupy. Napisz mi na PW i daj tą pracę, postaram się Ci pokazać jak mniej więcej wg. mnie powinna wyglądać twoja praca. Oczywiście każdy ma inny styl, każdy inaczej cieniuje etc., więc zmienisz sobie ją dowolnie. Ale to już jak będziesz chciał
3kp