Siemka
Może i nie znam Nissa, ale temat przyznam zaciekawił mnie.
Niss się pożegnał, może i nie spodobał się kilku osobom sposób w jaki to zrobił, ale ku*wa to jest powód by go gnoić? nie kopie się leżącego.. teraz możecie sobie popisać, widzicie, że admini mogą cisnąć to wam też palma odbija, co? A z Tobą Umi się nie zgodzę bo zjawisko "lizanie dupy" istnieje i na tym forum ma się bardzo dobrze, zauważyłem że ludzie boją się wyrażać własne zdania bo nie chcą się sprzeciwiać adminom, w życiu też tak będziecie robić? Tego chcecie nauczyć się na tym forum?
Nie jestem żadnym autorytetem, pouczać was nie mam zamiaru i nie mam prawa, ale jeżeli ktoś przeczyta mój post i przyzna mi rację to będzie mi miło i będę miał świadomość że wszystkie literki powyżej nie pójdą na marne...
Btw. Colt tylko winni się tłumaczą...
Nie jestem Colt tylko Coolt, a winny się nie czuję, piszę o tym, co myślę i jaki stosunek miałem do Nissa. A konsekwencji się nie boję.
Co do tego jeszcze:
Btw. Colt tylko winni się tłumaczą...
Tylko zaprzeczyłem zdaniu Ketsa. Ahh... pewnie kolejny z dbl'a, a przynajmniej tak sądzę./CT.Szacuneczek, Leo :perfect:
Mam super pomysł, skoro tak się buntujesz to może zapoczątkuj rewolucję, co? Tak! Ty pierwszy sprzeciwiłeś się władzy. O,O /CT.To nie jest moje forum, więc nie mam zamiaru rewolucji na nim robić, ja tutaj siedzę z nudów i chęci uczenia się.
Poszedł wun? Zajebisty jesteś tak pisać, jeżeli nie umiesz inaczej pożegnać człowieka to znaczy, że albo masz tak ubogi zasób słów i nie umiesz inaczej tego zrobić albo jesteś po prostu chamem i ta 2 opcja bardziej mi pasuje, nic to Twoja sprawa.. Aluzja jest taka, że jak nie umiesz tego robić, to nie rób bo tylko się ośmieszasz
Jeżeli widzę że atakuje się ludzi którzy nie mogą się bronić po prostu się wkurwiam. Dlatego napisałem ten post.
Btw. Twój nick specjalnie tak napisałem chciałem w ten sposób okazać brak szacunku jakim Cię za to w jaki sposób potraktowałeś Niss'a darzę.
Pozdrowienia Leo
Dobra, czas odpowiedzieć.
Ale no zrób skoro tak się adminom nie boisz sprzeciwiać. A zapewne chcesz się uczyć "sztuki LSW", tak?
Aluzja jest taka, że jak nie umiesz tego robić, to nie rób bo tylko się ośmieszasz
To jak Ty umiesz oceniać tylko po jednym czynie to Ty się ośmieszasz, ponieważ nie znasz mnie i chcesz wyjść na super osobę.
Emm... gdybyś był spostrzegawczy i nie umiał komentować czynów człowieka tylko po jednej wypowiedzi to zauważyłbyś, że nie żegnam tak każdego. No był taki przypadek, że się pięknie wkurzyłem aż wyklinałem, ale wtedy byłem zły ;s
"Poszedł wun".
Cóż, pierwszy raz tak napisałem, a to nie znaczy, że mam ubogi zasób słów.
Tak, chamem jestem wobec tych, którzy w "moim mniemaniu" na to zasługują, a właśnie tak jest z Nissem.
Akurat może się bronić, bo jak widać niektórzy są za nim, np. Ketsu, Ykmo, Bercik, ale wiadome jak by się to skończyło.
A to mnie najbardziej rozwaliło.
Btw. Twój nick specjalnie tak napisałem chciałem w ten sposób okazać brak szacunku jakim Cię za to w jaki sposób potraktowałeś Niss'a darzę.
Nawet pisząc mój nick, zapewne o tym nie myślałeś. Wpadłeś na to, kiedy ja dopiero się upomniałem, ponieważ nie chciałeś się ośmieszyć.
Jo.
/CT.