Mam na was wyjebane więc pora odejść z ARS i z tego całego gówna zwanym LSW... Heh nie będę wspominał o dobrych chwilach bo takich nie było... A nie była jedna jak poznałem Umiśke moją miłość no ale ch*j trzeba się żegnać...
Umiśka , Bercik - Kocham was obydwoje! Ale Umiśke trochę bardziej... Bo Bericka kocham jak starszego brata... tego skurczybyka to nic nie przebije... Umi pamiętaj kocham cię!!! Bercik pamiętaj jesteś sukinkotem!
Maxiu , Diwan - Gangsterzy z biało wierzy zajebiście się z wami gada moje małe ku*ewki
Sezu - Jesteś spoko i i ostatnio cię polubiłem...
Inne cioty - Rzegnam... Nie szanuję was a najbardziej Neek'a Maximusa i Filika...
Yoh - Z tymi tekstami to do kolegów ._.
No wypier*alaj!
Umiśka , Bercik - Kocham was obydwoje! Ale Umiśke trochę bardziej... Bo Bericka kocham jak starszego brata... tego skurczybyka to nic nie przebije... Umi pamiętaj kocham cię!!! Bercik pamiętaj jesteś sukinkotem!
Maxiu , Diwan - Gangsterzy z biało wierzy zajebiście się z wami gada moje małe ku*ewki
Sezu - Jesteś spoko i i ostatnio cię polubiłem...
Inne cioty - Rzegnam... Nie szanuję was a najbardziej Neek'a Maximusa i Filika...
Yoh - Z tymi tekstami to do kolegów ._.
No wypier*alaj!
Ostatnio zmieniony przez Shun dnia Wto Sty 04, 2011 4:21 pm, w całości zmieniany 1 raz