Zapewne czekasz na ocenę bardziej doświadczonych użytkowników.. Cóż, postaram się więc ocenić twoją pracę
Zdecydowanie za mocna paleta kolorów. ZDECYDOWANIE..
Cieniowanie całej pracy jest na dość niskim poziomie, należy je poprawić. A skoro jak sam napisałeś chcesz się skupić na początku swojej kariery w LSW na cieniowaniu, to cóż..
Pillowing na włosach nie jest dobrym pomysłem. Proponuję skasować wszystkie kontury wewnątrz włosów i pocieniować tak jak mówią poradniki umieszczone na portalu. Tj. "Krok po kroku: O-S-W". Ostatecznie, popatrz na cieniowanie włosów w przypadku innych, bardziej doświadczonych Użytkowników. Polecam szczególnie takich jak Zbir, SmokuXD, Sołtys, Yoh92 (ja xD), Sezu czy Krycha95.
Cieniowanie twarzy koniecznie do poprawy. Nie mówię tylko o tych zbyt mocnych odcieniach, ale o całości. To wygląda wręcz tragicznie. Polecam szczególnie tą część poradnika na portalu.
https://anrevosprites.forumpl.net/Cieniowanie-postaci-h25.htmUbranie nie jest złe, ale te cienie to po prostu tragedia. Popraw kaptur, jest za ostro zakończony i dziwnie to wygląda. Buty niezbyt oryginalne.
Moją radą dla Ciebie już na początku twojej kariery jest to, byś kasował zawsze, ale to ZAWSZE kontury wewnątrz base. To znaczy, staraj się wszystko robić sam, będzie trudniej, ale z czasem efekty będą lepsze. Dodatkowo, jeżeli korzystasz z base S-H, zawsze kasuj czarne pixele wewnątrz spodni oraz te na klatce piersiowej i rękach. Te które wykonasz sam będą zdecydowanie lepiej wyglądały, niż te które oferuje Base. A jeżeli nie będzie lepiej to nie zrażaj się, potrzeba czasu aby być w LSW naprawdę dobrym.
Ogółem..
Całość jest źle pocieniowana, paleta kolorów jest zbyt mocna. Proponuję poczytać tutoriale umieszczone na portalu, następnie pooglądać prace Użytkowników których wymieniłem wyżej i na końcu wiedząc co i jak, wziąć się za tworzenie własnych prac.