Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 68 Kreatywne Punkty : 244
Saf napisał:Szymek, za grzecznie wyglądasz xD Coś to do charakteru ci nie pasuje
Nie za często robię sobie zdjęcia, też z powodu tego że zawsze na nich dziwnie wychodzę xD A może to wina tego że chodzę w koszulach i gdy trzeźwieje jestem spokojny?
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1440 Kreatywne Punkty : 1002
No, no, no, Roy. A więc tak wygląda człowiek wścieklizna? To uwodzicielskie spojrzenie miało nas pewnie przekonać o Twoim dobrym serduszku, a ściana zahipnotyzować. Nice try, Ro. Nice try
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 581 Kreatywne Punkty : 214
Zbir napisał:No, no, no, Roy. A więc tak wygląda człowiek wścieklizna? To uwodzicielskie spojrzenie miało nas pewnie przekonać o Twoim dobrym serduszku, a ściana zahipnotyzować. Nice try, Ro. Nice try
Selfie na profilowe na FB musi mieć to coś, duh.
Yoh napisał:
To uwodzicielskie spojrzenie miało nas pewnie przekonać o Twoim dobrym serduszku, a ściana zahipnotyzować.
Pozdrawiam z podłogi.
derp.
Derp indeed, Roy~. Spodziewałem się większej wścieklizny xd
Nie jestem tym, za kogo mnie uważacie. Fakt, że bluzgam przy pisaniu postów i ogólnym ocenianiu, nie świadczy, że wyglądam jak kibic czy chociażby, że jestem non-stop wkurwiony.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 2763 Kreatywne Punkty : 38 Smocze kule :
Maxiu i Bercik na skype po wrzuceniu zdjecia Erika: M: Ten na lewo wygląda jak Rob Stark B: Co ty pierdolisz? Jak dla mnie wygląda jak niedojebany klon Yoha. Musi być dużo takich ludzi w Warszawie.