Oto mój pierwszy Amv powiedzcie czego brakuje lub co należało by poprawić
2 Re: [AMV]by daniel af Pią Sty 07, 2011 7:23 pm
Samey
Badass Fighter
Nie jestem Znawcą AMV'ów, ale kilka już w życiu obejrzałem i w nich przeważnie jest jakiś główny temat, czy to walka, historia danej postaci... jeśli chodzi o anime, a tutaj większego sensu nie widzę nagle Songo zmienia się w dziecko(GT)a zaraz potem pokazujesz walkę Gohana z Brollym(Kinówka pod DBZ). Jeśli się mylę to mi napisz jaki jest cel tego AMV i oczym on opowiada.
Na początku przez jakieś 15 sekund pokazujesz obrazek z napisem Daniel Af,jak dla mnie to zbędnę, a no i dobierz jakąś bardziej popularną muzyczkę(LP- in the end, Numb, i takie inne pierdoły, albo bardziej pasującą.), ale to w sumie zależy od gustu widza, mnie jakoś mało przypadła do gustu ta muzyka, takie nie dragon ball'owa. Ale nie bierz sobie do serca mej oceny, bo jak, wspomniałem na początku nie ejstem epskertem w tej dziedzinie.
Na początku przez jakieś 15 sekund pokazujesz obrazek z napisem Daniel Af,jak dla mnie to zbędnę, a no i dobierz jakąś bardziej popularną muzyczkę(LP- in the end, Numb, i takie inne pierdoły, albo bardziej pasującą.), ale to w sumie zależy od gustu widza, mnie jakoś mało przypadła do gustu ta muzyka, takie nie dragon ball'owa. Ale nie bierz sobie do serca mej oceny, bo jak, wspomniałem na początku nie ejstem epskertem w tej dziedzinie.
KP: 1 /Feli |
3 Re: [AMV]by daniel af Pią Sty 07, 2011 7:29 pm
Kanishima
Wizard
To ci powiem, że ci się udał AMV ^^
Jedyna uwaga to z tego, iż scena z Turlesem była nudna i niepotrzebna
za długo gadał co nudziło.
Muzyka pasowała jak ulał Korn fajny zespół ;d
ocena 8/10
Popraw Turlesa najlepiej usuń i wstaw coś innego
Jedyna uwaga to z tego, iż scena z Turlesem była nudna i niepotrzebna
za długo gadał co nudziło.
Muzyka pasowała jak ulał Korn fajny zespół ;d
ocena 8/10
Popraw Turlesa najlepiej usuń i wstaw coś innego
4 Re: [AMV]by daniel af Pią Sty 07, 2011 7:30 pm
daniel af
Notowany
Dobra przyjmuje krytyke na luzie następny będzie lepszy a zresztą by AMV był dobry trzeba zrobic z 3-4 AMV`y żeby kumać o co chodzi a muzyki nie biorę tak popularnej ponieważ jak widzę z 50 AMV`ów z muzyką ``Its my live`` to mnie mdli
5 Re: [AMV]by daniel af Sob Sty 08, 2011 1:47 am
HestiNN
Gold Saint
Wybacz ale twoje amv jakos mnie nie przekonuje do cb.
Fakt to jest 1 amv ale jako znawca w tej dziedzinie dam ci pare wskazówek:
- Amv jest zazwyczaj krótkie ( do maxx 1 minuty i 20 sec)
- Amv dzieli sie na dynamiczne i wolne
- Staraj sie dobierac mocne brzmienia (NP Referen) do Jakies fajnej Sceny.
Na przyklad:
Leci Refren Korn 'a i podczas refrenu jest kilka walk przypuscmy Goku Vs Vegeta, Gohan vs Cell itp itd.
Nie chcesz popularnej muzyki ? Wybierz sobie z zespołów poniżej:
Linkin Park, Breaking Benjamin, Red, Skillet, Celldweller, Three Days Grace, Sum41, Papa Roach, Rise Against, There For Tomorrow, Hollywood Undead, Bullet For My Valentine, Nightwish, Within Temptation, Evanesences, Dead By April, Disturbed.
To są głownie te z ktorych ja staram sie robic.
Zapraszam także do mojego profilu na YT:
https://www.youtube.com/user/TheSevenFight?feature=mhum
Fakt to jest 1 amv ale jako znawca w tej dziedzinie dam ci pare wskazówek:
- Amv jest zazwyczaj krótkie ( do maxx 1 minuty i 20 sec)
- Amv dzieli sie na dynamiczne i wolne
- Staraj sie dobierac mocne brzmienia (NP Referen) do Jakies fajnej Sceny.
Na przyklad:
Leci Refren Korn 'a i podczas refrenu jest kilka walk przypuscmy Goku Vs Vegeta, Gohan vs Cell itp itd.
Nie chcesz popularnej muzyki ? Wybierz sobie z zespołów poniżej:
Linkin Park, Breaking Benjamin, Red, Skillet, Celldweller, Three Days Grace, Sum41, Papa Roach, Rise Against, There For Tomorrow, Hollywood Undead, Bullet For My Valentine, Nightwish, Within Temptation, Evanesences, Dead By April, Disturbed.
To są głownie te z ktorych ja staram sie robic.
Zapraszam także do mojego profilu na YT:
6 Re: [AMV]by daniel af Sob Sty 08, 2011 9:04 am
daniel af
Notowany
Kto ci powiedział że AMV trwa max 1 minute chyba do melodi z mario do reszty się przystosuje ale z czasem to mnie rozjeba***
7 Re: [AMV]by daniel af Sob Sty 08, 2011 3:52 pm
HestiNN
Gold Saint
Nikt mi nie powiedział... Amv ma przedstawiać jakiś fragment a nie cały film...
Na Tym polega amv. Znam się na tym bo sporo ich robiłem wiec... nie próbuj mi wcisnąć kitu ze amv powinno trwać 3 minuty... bo to jest głupota w która wiele ludzi wierzy.
Na Tym polega amv. Znam się na tym bo sporo ich robiłem wiec... nie próbuj mi wcisnąć kitu ze amv powinno trwać 3 minuty... bo to jest głupota w która wiele ludzi wierzy.
8 Re: [AMV]by daniel af Sob Sty 08, 2011 4:28 pm
daniel af
Notowany
To pokaż mi nie twój AMV który trwa 1 minute
9 Re: [AMV]by daniel af Sob Sty 08, 2011 9:34 pm
HestiNN
Gold Saint
Wejdź sobie na mój kanał na Youtube i wejdź w ulubione... i sobie tam popatrz ile jest amv i jak wyglądają...
10 Re: [AMV]by daniel af Sob Sty 08, 2011 9:49 pm
daniel af
Notowany
Dobra ale czasem AMV 3 minutowe jest lepsze niż minutowe przed chwilą obejrzałem minutowe i jak by trwało 3 minuty było by lepiej
11 Re: [AMV]by daniel af Sob Sty 08, 2011 10:19 pm
Ykmo
Sniper
HentiN ma racje AMV ma byc kotkie zwiezle i na temat, nie mozna mieszac az tak bardzo scen, Ogolnie nie ma co sie rozpisywać, pracuj nad sychnronizacja muzyki z obrazem i efektami.
12 Re: [AMV]by daniel af Nie Sty 09, 2011 12:02 pm
daniel af
Notowany
Ok dzięki za pomoc poszperam jakąś fajną muzę i zrobię kolejny
13 Re: [AMV]by daniel af Nie Cze 19, 2011 11:02 am
daniel af
Notowany
Troche czasu temu zrobiłem AMV ale zapomniałem wrzucić więc wrzuce tera a niedługo zrobie nowy
Srry za wstep nudizło mi się
Srry za wstep nudizło mi się
14 Re: [AMV]by daniel af Pią Cze 24, 2011 3:04 pm
daniel af
Notowany
Jak widze wszyscy sie palą do oceniania tu wstawiam Collab z przyjacielem z forum
15 Re: [AMV]by daniel af Pią Cze 24, 2011 3:53 pm
Zbir
Battle Moderator
Nikt nei coenia ? to jak powiem coś tak króciutko. No więc poprzednie AMV'y absollutie mi się nie podobały ,za to ten ostatni jest całkiem całkiem .Zdecydowanie najbardziej przypadł mi do gustu. Szkoda tylko ,że robisz je takie krótkie ,ale przynajmniej muzyczka w 'moich' klimatach.
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: