No więc...
Do mojego domu o 6:29 kiedy chciałem włączyć komputer, wparował uzbrojony komandos który zabrał cały sprzęt i powiedział że go już nie odzyskam. Nie mogąc wytrzymać bez swojego dysku twardego i Haruhi postanowiłem odzyskać kompa i ruszyłem w świat żeby go odnaleźć.
Zwiedziłem w niecałą godzinę całą Europę i Azję, piszę właśnie z Ameryki do której udało mi się dopłynąć. Może uda mi się odnaleźć tego kompa :...
...
...
...
Dobra, wiem że to najgłupsze wyjaśnienie jakie kiedykolwiek słyszeliście.
'Yosh nie ma neta' xP No i co teraz? Nico. Spróbuję wchodzić na forum jak najczęściej pisząc z biblioteki bądź innych miejsc gdzie mam dostęp do internetu.
W SOS Brigade zastąpi mnie Sameyaro. Przynajmniej na czas nieobecności, później się zobaczy.
Jeżeli chodzi o 'Świeżą Krew' to nie zamierzam się wycofywać. Wejdę w bibliotece lub jakimś innym miejscu na forum i zobaczę jakie ustalono prace. No, chyba że wcześniej odzyskam neta. A powinienem go mieć ponownie gdzieś 10 - 15 lutego :/
Plusem tej całej sytuacji jest to że nudzę się w domu na kompie więc zabrałem się ostro za tworzenie nowej wersji Sprita, Yoha. FaceSety i buźki już skończone, teraz został ogólny Sprit xd
No i może wreszcie zrobię jakąś część komiksu. Nie wiem, zobaczy się.
Wiem że nie będziecie tęsknić.
W sprawie NóPCa piszcie do Feliego bądź Viega.
Pytania do adminów, również kierujcie do nich XD
No.. To na tyle. Wyjaśniłem wszystko, mam nadzieję że bez zbędnych pytań się obejdziemy xP
I jeszcze jedno.. Pamiętajcie, że nawet jak mnie nie ma.....
ONA I TAK CZUWA!
I przekazuje mi wszystkie informacje : d
Sorry, że się czepiam, ale z tą Haruhi już ci odpierdziela...
Czasem mógłbyś się opanować. /CT.
Spoko xd Po prostu Haruhista to Haruhista : O
Do mojego domu o 6:29 kiedy chciałem włączyć komputer, wparował uzbrojony komandos który zabrał cały sprzęt i powiedział że go już nie odzyskam. Nie mogąc wytrzymać bez swojego dysku twardego i Haruhi postanowiłem odzyskać kompa i ruszyłem w świat żeby go odnaleźć.
Zwiedziłem w niecałą godzinę całą Europę i Azję, piszę właśnie z Ameryki do której udało mi się dopłynąć. Może uda mi się odnaleźć tego kompa :...
...
...
...
Dobra, wiem że to najgłupsze wyjaśnienie jakie kiedykolwiek słyszeliście.
'Yosh nie ma neta' xP No i co teraz? Nico. Spróbuję wchodzić na forum jak najczęściej pisząc z biblioteki bądź innych miejsc gdzie mam dostęp do internetu.
W SOS Brigade zastąpi mnie Sameyaro. Przynajmniej na czas nieobecności, później się zobaczy.
Jeżeli chodzi o 'Świeżą Krew' to nie zamierzam się wycofywać. Wejdę w bibliotece lub jakimś innym miejscu na forum i zobaczę jakie ustalono prace. No, chyba że wcześniej odzyskam neta. A powinienem go mieć ponownie gdzieś 10 - 15 lutego :/
Plusem tej całej sytuacji jest to że nudzę się w domu na kompie więc zabrałem się ostro za tworzenie nowej wersji Sprita, Yoha. FaceSety i buźki już skończone, teraz został ogólny Sprit xd
No i może wreszcie zrobię jakąś część komiksu. Nie wiem, zobaczy się.
Wiem że nie będziecie tęsknić.
W sprawie NóPCa piszcie do Feliego bądź Viega.
Pytania do adminów, również kierujcie do nich XD
No.. To na tyle. Wyjaśniłem wszystko, mam nadzieję że bez zbędnych pytań się obejdziemy xP
I jeszcze jedno.. Pamiętajcie, że nawet jak mnie nie ma.....
ONA I TAK CZUWA!
I przekazuje mi wszystkie informacje : d
Sorry, że się czepiam, ale z tą Haruhi już ci odpierdziela...
Czasem mógłbyś się opanować. /CT.
Spoko xd Po prostu Haruhista to Haruhista : O
Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Pon Lut 07, 2011 3:36 pm, w całości zmieniany 1 raz