No nie powiem ,ciekawy pomysł.
Pierwszy, white:
Teraz wykonanie: Cieniowanie, chyba najsłabsza niestety część oparka. Za dużo ciemnego odcienia na białej skórze, za małe różnice między odcieniami na tej "płachcie" którą jest przewiązany i myślę że za dużo tego czarnego w okolicach kolan, ale to chyba wina base.... No i spodnie powinien chyyba mieć niebieskie, jeśli jest odbiciem tego drugiego, skoro drugi ma czerwone
Dziwinie też wygląda bez ręki, no ale cuż. Taki pomysł
.
Drugi, black
Niestety, na skórze znów dwu-tonówka, lepiej stosować jeden styl. Ale,całkiem fajna poza. Ta "Płachta" dziwnie pocieniowana, nie mogę określić z której strony pada światło
.
Trzeci, Negative. ierwsze co przykuło mój wzrok to niestety tragiczna aura. Sam ją robiłeś? Bo jest taka krzywa i niekształtna :/.
Cieniowanie skóry u obu, znaczna poprawa. Czemu nie zrobiłeś tak wcześniej ? Płachta, czytaj wyżej, Spodnie są okej, tak samo buty.
Miecz, zdecydowanei za dużo czarngego. Mógłbyś dać tam bardzo ciemny szary, ale cały czarny wygląda bleee :/. reszta ostrza fajna, może rączka troszeczke za krótka.
Podsumowując, pomysły masz dobre. Musisz tylko poprawić cieniowanie. You're going good way!