Jak już wczesniej wspomniałem ... ożna wykorzystać już stworzone postacie różnych użytkowników. Te brakujące dorobić ,dużo tego nie powinno byc. Co do mapek i teł ... chcesz ,aby wszystkie mapki w ikonach były zrobione od 0 przez użytkowników ARS?Yoh92 napisał:Mamy swoje pomysły, chwała Ci za to że Ty również masz pewne propozycje zmian dla forum. Jak napisałem wyżej, kiedy będę miał sprawnego neta, założę z czystej ciekawości temat dotyczący ikonek, by sprawdzić kto tak naprawdę się tym interesuje. Każdy pisze, ale nie wiem czy znajdą się chętni do pracy, sprawdzimy toCo miałem napisać to napisałem,z ikonami będę mógł pomóc. Reszta w rękach Pomarańczowych.
Btw. Jeżeli już startujemy z nowymi ikonkami, dam pewne wymagania jeżeli będę zakładał temat ich dotyczący. Po co zmieniać tylko postaci, kiedy można zmienić i tła na ciekawsze. Hm?
Idź do strony : 1, 2
26 Re: Ikonki Forumowe Sro Maj 18, 2011 6:27 pm
Zbir
Battle Moderator
27 Re: Ikonki Forumowe Sro Maj 18, 2011 6:55 pm
Sołtys
Zasłużony
To przeczytałem dlatego pisalem tez o przywolywaniu informacji ze stron w newsach. Wystarczy napisac do adminow zeby cos takiego przeprowadzili i samemu zrobic to samo. Wymiana to wymianaMoże załóżcie forum wymieńcie się buttonami i przekonacie się dopiero wtedy że button nie zawsze równa się reklama. Dla waszej wiadomości wykupiliśmy dwie płatne reklamy na różnych serwisach.
Ja na razie będę czekał na Wasz ruch xD Jak cos wymysle to dam znać ^^
A skoro użytkownicy wiedzą,że konkurs na ikonki się odbędzie to mogą zacząć powoli pracować ^^
28 Re: Ikonki Forumowe Czw Maj 19, 2011 7:31 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Byłem zmęczony po powrocie, ale chciałem jeszcze ogarnąć forum.
Dzięki za rozśmieszenie, Maly. Aż zapomina się o zmęczeniu.
Nie muszę tu niczego więcej dodawać, czego by nie napisał Yoh i Feli.
A jeśli chodziłoby o te zarzuty kierowane pod moim adresem, naprawdę nie mam obowiązku wszystkich wyjaśnień każdemu podawać na tacy, bo zawsze zakładam, że nie jestem mądrzejszy od innych i każdy byłby w stanie po pewnym czasie (krótszym czy dłuższym, nieistotne) zrozumieć sytuację i wyciągnąć ewentualne wnioski.
Dlatego liczę, że i ty moich założeń nie złamiesz i sam wyciągniesz z tego wnioski, żebym nie musiał niczego mówić.
Tylko co do tego kapitana. Parę razy przez głupotę wielu userów, która robi się naprawdę nużąca, myślałem o odejściu z forum na zasadzie "chcecie się tak bawić? to bawcie się w gnojowisku". Najmocniejszym, co mnie trzyma na tym forum jest fakt, że jestem Head Adminem i czuję się za nie odpowiedzialny.
A gdybym tu się kreował na monarchę absolutnego, czy w ogóle powoływałbym adminów i modów? Może najwyżej modów, żeby ogarniali forum, ale panel wtedy bym zostawił jedynie sobie.
Tak mi się zebrało teraz na logiczne rozumowanie i pewne szczere wyznanie.
Znam niektórych, pewnie zaraz może się zacząć coś w stylu "napisał posta, ale nic w poruszonej sprawie", co wynika z lenistwa - ja mogłem przeczytać te posty teraz, a wy wymiękacie po połowie?... Zanim więc ktokolwiek spróbuje mi truć dupę, niech się zbierze i przeczyta ten cały temat. A, Maly. Twój foch robi się nudny.
Dzięki za rozśmieszenie, Maly. Aż zapomina się o zmęczeniu.
Nie muszę tu niczego więcej dodawać, czego by nie napisał Yoh i Feli.
A jeśli chodziłoby o te zarzuty kierowane pod moim adresem, naprawdę nie mam obowiązku wszystkich wyjaśnień każdemu podawać na tacy, bo zawsze zakładam, że nie jestem mądrzejszy od innych i każdy byłby w stanie po pewnym czasie (krótszym czy dłuższym, nieistotne) zrozumieć sytuację i wyciągnąć ewentualne wnioski.
Dlatego liczę, że i ty moich założeń nie złamiesz i sam wyciągniesz z tego wnioski, żebym nie musiał niczego mówić.
Tylko co do tego kapitana. Parę razy przez głupotę wielu userów, która robi się naprawdę nużąca, myślałem o odejściu z forum na zasadzie "chcecie się tak bawić? to bawcie się w gnojowisku". Najmocniejszym, co mnie trzyma na tym forum jest fakt, że jestem Head Adminem i czuję się za nie odpowiedzialny.
A gdybym tu się kreował na monarchę absolutnego, czy w ogóle powoływałbym adminów i modów? Może najwyżej modów, żeby ogarniali forum, ale panel wtedy bym zostawił jedynie sobie.
Tak mi się zebrało teraz na logiczne rozumowanie i pewne szczere wyznanie.
Znam niektórych, pewnie zaraz może się zacząć coś w stylu "napisał posta, ale nic w poruszonej sprawie", co wynika z lenistwa - ja mogłem przeczytać te posty teraz, a wy wymiękacie po połowie?... Zanim więc ktokolwiek spróbuje mi truć dupę, niech się zbierze i przeczyta ten cały temat. A, Maly. Twój foch robi się nudny.
Idź do strony : 1, 2
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: