Co tu dużo pisać ? Jak w temacie - jest to revamp shop. Jestem dość wolny i mam ( w dalszym ciągu ) bardzo mało czasu ,ale może wreszcie znajdę go trochę aby coś z siebie wypocić.
Przyjmuję maksymalnie 1 prace od 1 osoby ,a jednocześnie po trzech prośbach zmian wizerunku Waszych postaci ,przestaje przyjmować zlecenia aż do odwołania.
Mogę jednocześnie odmówić revampu z następujących powodów:
- uznam ,że praca nie wymaga zmiany ,jej przemodelowanie zajęłoby zbyt dużo czasu lub jej poprawa wykracza poza moje możliwości
- lub jest zbyt mało dopracowana ,aby mówić o jej poprawie ... raczej ewentualnym stworzeniu nowej postaci ,czego robić nie zamierzam
PS Raz jeszcze podkreślam ,że nie zamierzam się śpieszyć
Przyjmuję maksymalnie 1 prace od 1 osoby ,a jednocześnie po trzech prośbach zmian wizerunku Waszych postaci ,przestaje przyjmować zlecenia aż do odwołania.
Mogę jednocześnie odmówić revampu z następujących powodów:
- uznam ,że praca nie wymaga zmiany ,jej przemodelowanie zajęłoby zbyt dużo czasu lub jej poprawa wykracza poza moje możliwości
- lub jest zbyt mało dopracowana ,aby mówić o jej poprawie ... raczej ewentualnym stworzeniu nowej postaci ,czego robić nie zamierzam
PS Raz jeszcze podkreślam ,że nie zamierzam się śpieszyć
Wolne miejsca :
1/3
1/3
Ostatnio zmieniony przez Zbir dnia Czw Maj 26, 2011 1:06 pm, w całości zmieniany 6 razy