Hej. Heeeeeej, no...! To było kierowane do mnie, nie xd?(Nie rusza mnie krytyka egoistycznych leszczy którzy uważają się za "pro bożkóff" )
Nie wiem jakiego masz teraz skilla, jakie doświadczenie miałeś w tym kiedyś więc przejdę po prostu do konkretów.
Włosy musisz poprawić jeżeli chodzi o cieniowanie, kształt jest naprawdę ciekawy, jedynie miejscami zmieniłbym poszczególne kosmyki. Ale pieprzyć to.. Tensa Zangetsu mi się przypomniał oO' Tak więc, tylko cieniowanie na jakieś nieco ciekawsze. Cieniowanie twarzy w miarę. Nie rozumiem po co tam jeden pixel brązowy? Wystarczy nieco zmodyfikować paletę kolorów jeżeli przy kosmykach miałoby być ciemniej. Klatka piersiowa, a raczej coś co miało nią być koniecznie do poprawy. Bluza ciekawa, cieniowanie również nie najgorsze. Nie wiem czy stać Cię na coś więcej czy nie, więc olejmy ten element pracy. Na spodniach powinieneś użyć nieco innej palety kolorów, a samo cieniowanie porównując do bluzy może być zdecydowanie ciekawsze. Ogranicz ilość najciemniejszego odcienia do MINIMUM. Ogranicz również nieco ilość średniego odcienia po bokach. Najbardziej widoczny musi być najjaśniejszy odcień i jego też musisz dawać najwięcej. Taka mała rada na przyszłość ;d Buty jakie są takie są, nic ciekawego, a można było coś lepszego trochę wykonać.
Ogółem.. Nie uważam że praca jest słaba bo mimo wszystko porwałeś się na lekkiego Customa. Mimo to, miejscami cieniowanie mogłoby być lepsze, zwłaszcza na włosach czy spodniach. Wiem że zapewne uznasz moją ocenę za zbędny shit jednego z tych "pro boszkóf", ale spróbuj poprawić to co napisałem i sam oceń czy lepiej to wygląda po poprawieniu czy przed nim.
Btw. Ile siedzisz w LSW? Albo inaczej.. Kiedy zacząłeś i ile siedziałeś w tym wcześniej ;d?
KP: 3 /Feli |