Ocenię Ci oparka tak jak chciałeś ^^
Zacznijmy od włosów, kosmyk, który odstaje [ten na czole] jest zbyt długi, wygląda to nie zbyt fajnie. Ten drugi kosmyk wychodzący z czoła w górę [ rozumiem, że nie chcesz opadających na czoło] ujdzie, ale postaraj się go wyporostowac, a nie zgiąc pod koniec. Wydaje mi się również, że częśc włosów po prawej stronie powinna byc nieco mniej ogarnięta cieniem. Kolor chyba ciut zbyt jaskrawy, ale ujdzie, zawsze to jest coś oryginalnego :].
Twarz pocieniowałeś moim zdaniem średnio, zwłaszcza, że źle umiejscowiłeś tą kreskę z najciemniejszego odcienia koło oka. Odcienie skóry znośne :]
Klata słabo tak jak ręce. Zrobiłeś na ręce tylko bark, a gdzie bic ^^ ?
Nie wygląda to zbyt realistycznie, klata to samo, za mało zaznaczyłeś mięśnie. Kamizelka nawet ciekawa, ten granatowy jest na tyle ciemny, że nie widac cieni [spryciarz xD] Mógłbyś pocieniowac dwutonowo to pomarańczowe.
Bandy/opaski na ręce - fajne.
Spodnie ... Popracuj nad cieniowaniem spodni, popatrz na cienie na pracach osób takich jak Yoh, Zbir czy też Sameyaro, tylko dobrze się przyjrzyj i zobacz co zrobiłeś nie tak jak trzeba
Pasek i łańcuszek, nawet ciekawe, tylko ten pasek jakoś chaotycznie wykonany.
Buty jak to buty, dobrze, że dałeś 2 odcienie, ja o tym zapominam ^^.
Ogółem biorąc pod uwagę to, że jesteś nowy w LSW to naprawdę nieźle moim zdaniem.
Dałbym tu Haruhi, ale nie chce mi się kopiowac ^^
Jeśli napisałem chaotycznie to sorka